Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI IZAZOV

Koje od dva "riječka" lica će Dinamo pokazati u Beču? Evo gdje gledati utakmicu!

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
Marko Prpic/PIXSELL
21.10.2021.
u 10:10

Plavi su potvrdili kroz povijest, a posebno prošle sezone, da im leže austrijske momčadi.

Dinamo se remijem u Rijeci (3:3) napunio samopouzdanjem jer dostigao je 0:3 iz prvog poluvremena, što nije mala stvar na Rujevici. Uvertira je to u susret trećeg kola protiv Rapida u Beču (od 18:45), što će biti podosta izazovno.

Iako domaćin nema nijedan bod i nije zabio gol, ne treba ga podcjenjivati. Protiv Genka su Austrijanci u posljednjim trenucima susreta poraženi, a West Ham ih je pobijedio identičnim rezultatom kao i Dinamo - 2:0.

30.09.2021., Cegeka Arena, Genk, Belgija - UEFA Europska liga, skupina H, 2. kolo, KRC Genk - GNK Dinamo. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija

Ne ide Rapidu ni u domaćem prvenstvu, gdje je tek osmi s 12 bodova iz 11 susreta. Sve to sugerira ono što je i trener bečke momčadi Dietmar Kühbauer izjavio:

- Mi smo autsajderi protiv Dinama!

Uz to, plavi su potvrdili kroz povijest, a posebno prošle sezone, da im leže austrijske momčadi. Nakon 0:0 protiv Feyenoorda i CSKA prije godinu dana, u trećem kolu pao je Wolfsberger (1:0), u tom trenutku prva momčad skupine.

No treba biti oprezan, ranjena momčad kao Rapid ili će se raspasti protiv Dinama ili pružiti utakmicu za pamćenje. A tako nešto ponajviše ovisi o načinu na koji će se hrvatski prvak postaviti. Ukoliko to bude kao u prvih 45 minuta s Rijekom, neće biti dobro. Ako bude kao u drugih 45 minuta, razloga za brigu ne treba biti, svjedočit ćemo slavlju nogometaša Damira Krznara, zajedno s oko 3000 navijača koji će se naći na tribinama.

Oni koji nisu te sreće da susret prate uživo na stadionu, moći će to putem malih ekrana na Arena Sport 1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentara 2

KA
kažemja
16:42 21.10.2021.

Ajmo Dinamo!!!!

MA
maxwell12
11:43 21.10.2021.

Nema predaje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije