Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret u petak

Kohorta u bojkotu, ide na futsal: Sprema se spektakl protiv Dinama!

Kohorta
Foto: Davor Javorović/Pixsell
22.09.2015.
u 15:59

Kohorta je već bila na futsalu, prije dvije godine Osijek je dočekao Nacional, a atmosfera u prepunoj dvorani bila je fantastična

Navijači Osijeka početkom rujna krenuli su u bojkot svoga kluba. Kohorta je u priopćenju naglasila da neće odlaziti na utakmice dok se ne ispune njihovi zahtjevi, a sve zbog neslaganja s upravom kluba koja, prema njihovim riječima, svake godine sve lošije radi.

Sada su najavili odlazak na futsal, a zanimljivo je da će se njihov malonogometni klub u petak sučeliti protiv futsal Dinama, kluba koji su osnovali nezadovoljni Bad Blue Boysi.

"Prva akcija tijekom bojkota bit će odlazak na futsal utakmicu između novog prvoligaša i MNK Osijek. Pozivamo sve navijače NK Osijek kao i sve naše članove da u što većem broju dođu u Zrinjevac i glasnom podrškom podrže dečke na parketu! PODRŽI BORBU! SVI ZA BOLJI NK OSIJEK!", stoji u priopćenju Kohorte.

Inače, Kohorta je već bila na futsalu, prije dvije godine Osijek je dočekao Nacional, a atmosfera u prepunoj dvorani bila je fantastična.

>>Uvjerljiv start Futsal Dinama, zabio devet golova Potpićanu

Komentara 3

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
16:35 24.09.2015.

Sretno, Dinamo! Stop mafiji u hrvatskom nogometu!

Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
21:13 22.09.2015.

Mamićeva filijala. Kad padne Mamić ispast ćete i vi iz lige. A nadam se da ćete se onad i raspasti. Katanac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije