Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparnici

Koga priželjkujete u skupini s Hrvatskom na Euru 2016.?

Hrvatska
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
12.12.2015.
u 09:50

Vatreni su u drugoj jakosnoj skupini zajedno s Italijom, Rusijom, Švicarskom, Austrijom i Ukrajinom.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će na ceremoniji u Parizu, iza 18 sati, doznati suparnike u skupini Europskog prvenstva. Vatreni su u drugoj jakosnoj skupini zajedno s Italijom, Rusijom, Švicarskom, Austrijom i Ukrajinom. S tim reprezentacijama neće se moći sastati u grupnoj fazi.

A nas zanima koga biste voljeli vidjeti u skupini s Hrvatskom na Euru pa svoj odabir ponudite u anketi ispod članka.

>>Vatreni imali najviše sreće na prvom, a najmanje na posljednjem Euru

Komentara 16

Avatar germanikus
germanikus
10:02 12.12.2015.

Teško pitanje ..ali objektivno rečeno samo ne United Colors of Balkan u dresu Slovenije!Vrlo vrlo neugodna ekipa na čelu s Janezom Kramplom zvijezdom Traktora iz Čeljebinska!

BE
beitsche
11:09 12.12.2015.

ko god nam padne u skupinu nece mu biti drago,jer smo Jaci nego ikad,,bog i hrvati

MA
Majur
11:30 12.12.2015.

Postoji jedan jedini glavni sport koji zaokuplja cijeli svijet....nogomet,topli pozdrav iz Pariza nogometnim patuljcima iz regiona,jodlerima,brekavcima i onima koji su tursku pobjedu onda slavili,uz pjesmu:"Svi su tu,a tebe nema"......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije