Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišla mu tri igrača

Klopp pozvao Fifu i Uefu da reagiraju na postupke Saudijaca: 'Mora se pronaći neko rješenje!'

Premier League - Southampton v Liverpool
Foto: Peter Nicholls/REUTERS
1/4
02.08.2023.
u 11:39

Saudijskog pitanja dotaknuo se i trener Manchester Cityja, Pep Guardiola. Komentar je uslijedio nakon što je krilni napadač Riyad Mahrez otišao iz Cityja u Al-Ahil. "U budućnosti će toga biti još više i klubovi toga moraju biti svjesni", rekao je Guardiola

Pozivi Fifi i Uefi da učine nešto zbog postupaka Saudijaca na tržištu europskih nogometaša sve su glasniji. Saudijci troše puno novca na kupovanje igrača, a njihovi postupci zabrinuli su i Jurgena Kloppa. Uputio je apel spomenutim organizacijama i kazao kako svi moraju biti spremni na promjene koje saudijska politika donosi te upozorio da odgovor ne smije izostati.

"Utjecaj Saudijske Arabije je velik. Najgora stvar je što prijelazni rok u ovoj državi traje tri tjedna duže, nego kod nas. Pozivam Fifu i Uefu da reagiraju. Mora se pronaći neko rješenje", kazao je Klopp. Iz njegovog Liverpoola ovog ljeta otišla su tri igrača: Fabinho, Jordan Henderson i Roberto Firmino.

GALERIJA Lude scene na ulicama Manchestera: U deliriju slave prvi europski naslov Cityja

Premier League - Southampton v Liverpool
1/13

Saudijskog pitanja dotaknuo se i trener Manchester Cityja, Pep Guardiola. Komentar je uslijedio nakon što je krilni napadač Riyad Mahrez otišao iz Cityja u Al-Ahil za 40 milijuna eura i veliku plaću.

VEZANI ČLANCI:

"Ne tražimo zamjenu za Riyada po tome kakav je on igrač, svaki igrač je drugačiji. Ono što moramo istaknuti, Saudijska Arabija je promijenila tržište. Prije nekoliko mjeseci, kad je Ronaldo bio jedini koji je otišao tamo, nitko nije očekivao da će mnogi najbolji igrači napraviti isto. U budućnosti će toga biti još više i klubovi toga moraju biti svjesni", rekao je Guardiola.

VIDEO Trenutak kad je počela bakljada na Poljudu: Piro-show Torcide za pamćenje

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:59 02.08.2023.

Ma nemoj! Sad kad je Manchesteru preskupo, trebaju i FIFA i UEFA intervenirati.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:33 02.08.2023.

Prvi kaj je to napravil pred puno let bil je G. Batistuta 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije