Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO SU PRAZNE PRIČE'

Kličkov menadžer: Ništa od revanša s Povetkinom!

Kličko Povetkin (1)
Reuters/Pixsell
07.10.2013.
u 14:37

- Ako je boksač poput Vladimira slavio u baš svim rundama od njih ukupno 12, onda su sve priče da se napravi revanš bespotrebne - kazao je Boente

Komentari boksačkih fanova i dalje su prilično brojni, napokon se odlučio oglasiti i menadžer Vladimira Klička, a tema njegovog kratkog kontakta s medijima bila je mogućnost organiziranja revanša protiv Alexandera Povetkina.

Prema svemu sudeći to uopće ne bi ni trebala biti tema razgovora, Bernd Boente smatra kako za time nema ni najmanje potrebe.

Okršaj Vladimira i Alexandera nabrijao je borilačke fanove kao nijedan drugi meč u posljednjih par godina u teškoj kategoriji, ali pokazalo se ipak bez razloga.

- Nekakve prilike Povetkinu za osvetu neće ni biti. Ako je boksač poput Vladimira slavio u baš svim rundama od njih ukupno 12, onda sve priče i želje da se napravi revanš su potpuno bespotrebne, od toga neće biti ništa - rekao je Boente.

Spomenimo i kako je Vladimir na slično pitanje nakon borbe odgovorio kako on ne bi imao ništa protiv revanša, ako bi se pokazalo da bi fanovi htjeli još jednom gledati njihov okršaj.

>> Kličko nakon obrane naslova: Navikao sam na kritike

>> Lennox Lewis: Kličko je morao nokautirati Povetkina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije