Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže mu u kamp

Kličko se sprema za borbu protiv svjetskog prvaka, u pomoć je pozvao hrvatskog boksača!

Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
04.04.2017.
u 15:51

„Još jednom iz kampa Vladimira Klička stiglo je priznanje za moj rad i moju kvalitetu. Pozvan sam da mu budem sparing-partner u pripremama za meč s Anthony Joshuom"

Naiščekivanija boksački dvoboj u prvom dijelu ove godine zasigurno je onaj između legendarnog Vladimira Klička i trenutnog svjetskog prvaka Anthonya Joshue koji će se za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po IBF i WBA verziji boriti 29. travnja na londonskom Wembley stadionu. 

Dvoboj će uživo, na stadionu gledati rekordnih 90.000 gledatelja!

U pripremama za ovaj veliki dvoboj legendarnom Kličku pomoći će hrvatski boksač, olimpijac Filip Hrgović. Naime, Kličko je pozvao Hrgovića da mu se pridruži na pripremama kao njegov sparing partner što je Hrgović sa zadovoljstvom prihvatio.

„Još jednom iz kampa Vladimira Klička stiglo je priznanje za moj rad i moju kvalitetu. Pozvan sam da mu budem sparing-partner u pripremama za meč s Anthony Joshuom, sigurno jedan od najbitnijih mečeva u njegovoj karijeri. Sretan sam i ponosan, veselim se tjednima koji slijede, zajedničkim treninzima i sparinzima i siguran sam da ću mu biti od koristi.“ – izjavio je Filip Hrgović.

Ovo nije prvi put da Kličko i Hrgović surađuju. Hrgović je već jednom sparirao slavnom Kličku tijekom njegovih priprema za uzvratni dvoboj protiv Tysona Furyja koji je, iako najavljen za srpanj prošle godine, zbog Furyjeve ozljede gležnja na koncu ipak odgođen.

Hrgović će se odmah pridružiti Kličkovom timu na pripremnom kampu u Austriji.

Komentara 4

SC
schwertransport
06:35 05.04.2017.

sta ne stima u komentaru da ga izbrisete

SC
schwertransport
06:34 05.04.2017.

Hrga je svjetska klasa ipak je dosao do te razine da sparira velikom klicku....zanima me na kakvoj vreci se joshue priprema

Avatar strazar
strazar
17:18 04.04.2017.

nadam se da ce izgubiti ti veliki borci za demokraciju iz ukrajine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije