Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATNA LOPTA

Kladionice su sigurne: Na CR7 samo 1.05

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters
13.01.2014.
u 08:00

U kraljevskom klubu uvjereni su da će Zlatnu loptu za 2013. godinu dobiti njihova zvijezda Cristiano Ronaldo.

Madridski Real izravno će prenositi svečanost iz Züricha s dodjele nagrade za najboljeg nogometaša svijeta – Ballon d’Or.

U kraljevskom klubu uvjereni su da će Zlatnu loptu za 2013. godinu dobiti njihova zvijezda Cristiano Ronaldo. A i kladionice su uvjerene da će Portugalac ovaj put uvjerljivo pobijediti ispred Argentinca Lionela Messija i Francuza Francka Riberyja.

Naime, većina kladionica iz svoje ponude izbacila je taj događaj, a one koje su zadržale okladu na Ronaldovu pobjedu imaju tečaj 1.05, na Messija 11, a na Riberyja 17. Neke su Francuzu dale prednost pred Argentincem, ali Ronaldo je za sve favorit.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
15:59 13.01.2014.

Bojim se kak je i ove godine sve unaprijed poznato....jer odlučuju veliki sponzori, a ne stručnjaci i ljubitelji nogometa !!! Shvatili bute o čem pišem...

MA
majeltomoguce
12:06 13.01.2014.

Po čemu to Ronaldo??? Ako usporedimo Ronalda i Messija, Messi je osvojio naslov i ima bolju statistiku - po kojoj teoriji je ispred Messija??? A opet po kojoj teoriji su oba ispred najboljeg igrača kluba koji je prvak Njemačke, Europe i osvajač nacionalnog kupa - ukratko svega u 2013???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije