Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Giro d'Italia

Kišerlovski pao sa 11. na 14. mjesto, Đurasek 66.

Kišerlovski, Kiserlovski (1)
21.05.2013.
u 18:54

Kišerlovski je bio u samom vrhu sve do posljednje uzbrdice, no tada je malo posustao

U cilj 238 kilometara duge 16. etape Gira, koja je krenula u Francuskoj, a završila u Italiji, Robert Kišerlovski (RadioShack) stigao je 26., sa 1:51 minutom zaostatka za pobjednikom Elorriagom (Movistar). Kišerlovski je bio u samom vrhu sve do posljednje uzbrdice, no tada je malo posustao. U ukupnom poretku Riječanin je sa 11. pao na 14. mjesto, sa 8:19 minuta zaostatka za vodećim Nibalijem (Astana). Drugi hrvatski biciklist Kristijan Đurasek bio je 60. (6:31 minuta), a ukupno je 66. (1:41:22 sata).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije