Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠANSA ZA REAL

Kiks Barcelone, Malaga slavila na Camp Nou!

Ivan Rakitic (FC Barcelona) talk with Luis Enrique coach (FC Barcelona), during La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico de Madrid, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, january 11, 2015. Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL
21.02.2015.
u 17:59

Barcelona je tako ostala bod iza vodećeg Real Madrida koji ima i utakmicu manje. Kraljevski klub sutra gostuje kod Elchea.

Veliki kiks Barcelone u 24. kolu španjolskog prvenstva. Katalonci su na Camp Nou poraženi od Malage s 1:0.

Gosti su poveli već u sedmoj minuti utakmice. Dani Alves je htio vratiti loptu vrataru i katastrofalno pogriješio, a poklon je iskoristio Juanmi.

Barcelona se do kraja utakmice trudila izjednačiti, ali gol nije stigao pa je upisala četvrti poraz ove sezone. Ivan Rakitić dobio je posljednjih pola sata.

Barcelona je tako ostala bod iza vodećeg Real Madrida koji ima i utakmicu manje. Kraljevski klub sutra gostuje kod Elchea.

>> Luka se vratio, a pogledajte kako ga je na treningu dočekao Ronaldo

>> Pogledajte kako je Jelavić iz voleja zabio Kranjčarevom QPR-u

Komentara 2

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:14 22.02.2015.

hahahaha, vrhunski! iz dvije utakmice sa Barcelonom, Malaga je izvukla 4 boda! Svaka čast. Prva tekma je bila, podsjetit ću, onaj legendarni remi, 0:0 kad je Barcelona u cijeloj utakici imala 0 (slovima: nula) udaraca u okvir gola. Prvi put od sezone 2001/2002 ili tako neki podatak, ugl.odavno. I onda ih još doma rasture. Kakav naslov, kud bi vi, naslov prvaka ostaje u Madridu, a Malaga je zakon, hahahaha, hvala dečki! :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije