Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu po pobjedu

Kijevljani: Maksimir je neosvojiv, uvijek vlada posebna atmosfera!

maksimir
Borna Filić/Pixsell
02.12.2012.
u 13:20

U Zagrebu idemo na pobjedu, želimo obraniti čast kluba - rekao je Ideye

U posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Dinamo će na Maksimiru dočekati kijevskog imenjaka. Jedna od glavnih uzdanica gostiju Brown Ideye uvjeren je da će njegova momčad slaviti.

- Nismo uspjeli ostati u igri za prolazak dalje, ali ostaje nam Europska liga za utjehu. Imali smo puno turbulencija u sezoni, a sada u posljednjoj utakmici moramo pokazati pravo lice. U Zagrebu idemo na pobjedu, želimo obraniti čast kluba - rekao je Ideye te najavio:

- Natjecanje nastavljamo u Europskoj ligi i zašto ne bismo razmišljali o tome da ju osvojimo.

Inače, Kijevljani su se na svojoj službenoj stranici raspisali o Dinamovu stadionu pa tako podsjećaju na njegovu povijest, govore o tome da je na njemu počeo raspad Jugoslavije, ali posebno su istaknuli činjenicu da je Maksimir neosvojiva tvrđava.

"Na Maksimiru je teško doći do bodova. Atmosfera na stadionu kada igra Dinamo ili njihova reprezentacija je zaista posebna. Navijači ne prestaju navijati niti sekunde, čak i kad njihova momčad gubi."

Ključne riječi

Komentara 4

JJ
juxxy jazz
14:45 02.12.2012.

Izjava Kijevljana na prvi pogled nema smisla kada se pogleda otužna atmosfera koja je vladala na prve dvije utakmice Lige Prvaka i kada se samo pogleda posjeta na Lokomotivi (300 ljudi). Ali treba se podsjetiti da je Dynamo igrao protiv našeg Dinama u ljeto 2003. I sigurno nisu zaboravili tu utakmicu kao i većina nas koji su bili na toj utakmici. Dinamo je rezultatski gubio, ali se cijelu utakmicu, svih 90 minuta navijalo za Dinamo i pjevalo. Atmosfera i buka su bili nevjerojatni. A što sada reći nego: "Nekad bilo, sad' se spominjalo." Srećom tu je Youtube pa se mogu podsjetiti na atmosferu s te utakmice.

IS
istima
15:37 02.12.2012.

Atmosfera u Maksimiru..... kad se ovaj strikan na ćošku tribine razgoropadi..... he he

WT
wtf
16:36 02.12.2012.

Nije ovo sprdnja , jednostavno alibi za ono što će se desiti ! Koeficijent 3,90 na Dinamo neće propustiti ni Ukrajinci ni ova naša lopina . Perite Na ZG Dinamo i uzmite svoj dio kolača . Nemojte u srijedu reći da ste imali osjećaj a plašili se uplatiti , slobodno tovarite . Puno je tu lopina da bi Dinamo pošteno izgubio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije