Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS NA ULICAMA

Dinamovi huligani napali navijače Legije i izvukli deblji kraj!

Huligani
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
20.08.2015.
u 17:29

Najgore od svega, policije nije bilo predugo tako da su huligani užarenih glava mogli napraviti što su isplanirali. No, iako je napad prošao prema planu, ishod baš i nije.

Ukrajinska Zorya i varšavska Legija u Kijevu igraju prvu utakmicu četvrtog pretkola Europske lige, a huliganski ispad bio je uvertira. Ne navijača domaćeg kluba nego kijevskog Dinama.

Napali su navijače Legije, ali i njihove huligane, kasno sinoć kod stanice metroa blizu centra grada i nastao je pravi kaos. Letjele su stolice, boce, baklje, oštećeni su automobili i izlozi obližnjih trgovina, kioska i kafića.

Najgore od svega, policije nije bilo predugo, tako da su huligani užarenih glava mogli napraviti što su isplanirali. No iako je napad prošao prema planu, ishod baš i nije.

Na veliku žalost domaćih huligana, gosti iz Varšave pobijedili su ih na "njihovu teritoriju". Nisu očekivali kad su krenuli u napad da će biti gotovo stotinjak gostiju, baš koliko je bilo i napadača, te su se nakon nekog vremena morali povući i sada su predmet izrugivanja na Internetu.

Ipak, utjeha će Kijevljanima biti u tome što kao prvak Ukrajine igraju u Ligi prvaka i dok možda huligani neće imati u tom natjecanju koga napadati, navijači će uživati u klupskom nogometu najviše svjetske razine. A ondje mora biti i policija, nedopustivo je da u centru grada tako sporo reagira, posebno kad im dolaze općepoznato neomiljeni im Poljaci.

>> Ni Amerikanci nisu imuni: Pogledajte okršaj huligana u New Yorku

Komentara 15

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
18:04 20.08.2015.

Ovaj naslov je odista bezobrazluk novinara, I nije ovo prvi puta prije petnaestak ili dvadeset dana imali smo isti naslov ne bi li to zvucalo kao da su nasi Dinamovci. Navijao sam sinoc za Dinamo isto kao sto cu veceras navijati za Hajduk jer su to prvenstveno Hrvatski klubovi, ali ovakovi novinari su sramota novinarstva. Pfuj gade novinarski.

ZR
Ze Roberto u
18:49 20.08.2015.

Zamisli bezobrazluka od pisanja naslov clanka; Niste ni svjesni sto radite sa ovakovim nacinom pisanja........jednostavno zalosno i sramotno

DU
Deleted user
18:05 20.08.2015.

Jeste pisali o Jovanović boysima kako pljačkaju po Bosni benzinske? Niste. Dobro dali ta grla traže neku pravdu ili kaj ? Oni pričaju o nekim razbojnicima ,kriminalcima. Ljudi moji dali je to moguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije