Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U SCHALKEU
Povratak na članak

Kicker: Rakitić ne zadovoljava Magathove uvjete

Nogometaši Schalkea na visokom su trećem mjestu u Bundesligi, ali posljednjih im tjedana ne ide najbolje. U zadnja su četiri kola uhvatili samo jednu pobjedu.

Komentari 4

M2
maestro-25
09:22 02.12.2009.

Rakitic je morao vec i ranije promijeniti klub. Od tolikog talenta - taj decko ne igra vec dvije sezone kako treba! Treba se malo vise kretati. Ivane, pokazi svoju mladost i nadarenost! Rakitic treba u napadacki tj. pobjedicni klub uu njemackoj jos tri godine konstantne igre kao kreativac a onda u englesku...

VL
DO
domingo1981
16:20 01.12.2009.

nisi trebao ni ici u Schalke! Opet moram reci. Oezil je bio snjim u momcadi i nije se mogao brobiti pa je otisao u Bremen i sad vidi gdje se nalazi. Bremen igra napadacki nogomet sto bi odgovaralo i Rakiticu i siguran sam da ima u najmanju ruku isto toliko talent kao mali Oezil. Problem je sto Schalke igra taj prokleti defanzivni nogomet. I sam Magath je rekao da mu je tesko to iskorijeniti. Rakiticu, odi ti u klub kao sto je Bremen, Hoffenheim, Hamburg... U Schalkeu nikada na zelenu granu, gubis vrijeme.

VL
GA
gafe
16:46 01.12.2009.

100 % tocno domingo. Nije Schalke za njega pravi klub.

VL
MA
maretipe
00:14 02.12.2009.

Ivane trazi ti sebi sad u zimi novi klub i to pod hitno. Neces moci dugo sa ovim mozda bi bilo bolje negdije va njemacke Spanija po stilu vise pases Magat oce velike igrace moraju imati naj manje dva metra itd a on sam je garten zverg BUDALA.Ili Lewerkusen Kroos ode nazad u BM to ti nije daleko sto prije to bolje za tebe pazi da seu zadnje par utakmica ne povredis oni nisu to vrijedni SAVIJE

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.