Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI UPALI U UPRAVU

Kerum obećao: Narod će birati vodstvo Hajduka

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Slavlje navijaca . Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.02.2011.
u 19:25

Torcida je u prostorijama Hajduka održala sastanak s Upravom bijesna nakon remija s Interom na otvaranju proljetnog dijela prvenstva.

Remi s Interom kojim su bijeli pod veliki upitnik doveli šanse za osvajanje domaćeg prvenstva, navukao je bijes na navijače Hajduka koji su nakon susreta okupirali ulaz u Poljud skandirajući protiv splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Prvo su zasuli kamenjem službeni ulaz u Hajduk odmah nakon utakmice s namjerom da provale unutra.

Stigli su specijalci ne bi li uspostavili red, a delegacija Torcide predvođena tajnikom Lekićem pod pratnjom je puštena do svlačionica gdje su s igračima održali desetominutni sastanak.

Nakon toga popeli su se na drugi kat u kancelariju Uprave i razgovatali s vodstvom kluba. Tamo se pojavio i Kerum, koji im je u prvi trenutak ipak umakao, otišavši sa susreta prije kraja, no ipak se vratio.

Nakon 45 minuta razgovora tajnik Lekić se obratio navijačima

- Sve će se ovo promjeniti iz temelja. Bit će vam naknadno objašnjeno. Upravu neće birati NO, svi odlaze, a narod će birati - rekao je Lekić i pozvao navijače da se raziđu.

I jesu, nakon sat i pol, još jedne utakmice, samo ne nogometne.

Kerum je rekao kako nije u ratu s navijačima te kako su ljuti zbog rezultata. Demantirao je fizičke sukobe.

- U ponedjeljak će Torcida s Anđelkom Visković dogovoriti članove povjerenstva koji će izabrati novu Upravu - rekao je gradonačelnik.



-U ime igrača, na platou ispred službenog ulaza, skupini od 200tinjak navijača, obratio se Srđan Andrić. Objasnio im da igrači žele dati svoj maksimum, a u navijačkoj masi svatko mu je imao što za dobaciti.

Nogometaši Intera su napustili Split pod jakom policijskom pratnjom.

Ključne riječi

Komentara 26

A7
a77
19:32 26.02.2011.

hahaha...

VR
vrlokuk
19:39 26.02.2011.

TORCIDA je najstarija naviujačka skupina u Europi, očito i najpoštenija

Avatar džon vejn
džon vejn
00:24 27.02.2011.

Kerume i Grbiću gubite se zauvik i pokupite taj vlaški đubar koji ste donili na opancima kad ste došli u Hajduk. Svaka čast Lekiću i Ojdaniću,Torcida je jedino što je od Hajduka ostalo!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije