Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud

Kerum naredio zetu Sapunaru: Moraš se maknuti iz Hajduka!

\'30.04.2011.,stadion Poljud, Split  - 1. HNL, 27. kolo,NK Hajduk - NK Cibalia .Igor Stimac cestitao je novom direktoru Malesu. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
09.05.2011.
u 10:09

Splitski gradonačelnik smatra da njegovim političkim ambicijama šteti boravak zeta Sapunara u Hajduku

Odradio je Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš prve protokolarne obveze. Na kadetskom Kupu svetog Dujma uručio je pobjednički pehar Olympiqueu iz Marseillea koji je u finalu s 1:0 svladao Hajduk (bijeli su imali igrača više i promašili su jedanaesterac).

Danas Nadzorni odbor

Treće mjesto osvojio je Dinamo svladavši bečki Rapid s 2:0. Zanimljivo, Hajduk je u finalu igrao s jednom momčadi, jer su ga poslijepodne čekale obveze u prvenstvu Hrvatske u kojem Cibalia nije bila baš voljna odgoditi utakmicu, pa je druga momčad igrala protiv Vinkovčana.

Maleš nije imao što reći, sramotu protiv Hrvatskog dragovoljca nije gledao, čeka izvješće struke, utakmicu s Barcelonom još ne smije najaviti, jer Katalonci imaju veto na objavu termina utakmice, a o novom treneru, zvao se on Srečko Katanec ili drugačije, ne govori dok se ne sastane Nadzorni odbor. A izvršno Hajdukovo tijelo sastančit će danas, puno je tema na tapetu krnjeg Nadzornog odbora.

Kojeg većinski vlasnik, gradonačelnik Splita Željko Kerum, kani što prije raspustiti. Naravno, najprije treba sazvati skupštinu kluba. No, Kerum već traži nasljednika svog zeta Petroslava Sapunara, kojem je kazao da se makne od Poljuda, jer cjelokupni boravak bilo kojeg Kerumova člana obitelji u Hajduku samo šteti njegovim političkim ambicijama. Tako je mjesto predsjednika Nadzornog odbora već ponudio splitskom odvjetniku Vinku Ljubičiću, koji je bio član povjerenstva za izbor uprave, ali njemu se baš i ne prihvaća pozicija vodećeg čovjeka Hajduka.

Nadzorni odbor saslušat će Malešov plan o što hitrijem pronalaženju sponzora. Svjestan je mladi predsjednik bijelih da nema puno vremena i da do početka nove sezone mora hitno u Poljud ubrizgati svježeg novca.

Čistka u momčadi...

Hajduk mora na dres staviti ime generalnog sponzora, taj potpis vrijedan je pet milijuna kuna, u ovo vrijeme bilo bi dosta i tri, ali Maleš i njegova ekipa moraju dovesti sponzore. Bude li suprotno, već za mjesec-dva njihov rad bit će stavljen pod veliki upitnik. Usporedo s time, Maleš jednostavno mora napraviti čistku u momčadi.

Pred njim i upravom su u mjesec dana tri velika zadatka. Pronalaženje sponzora, novi, dugoročni trener i sastavljanje nove momčadi. Plus organizacija utakmice s Barcelonom!

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:35 09.05.2011.

Kerum naredio zetu Sapunaru: Moraš se maknuti iz Hajduka na 15. minuta da neki pomisle kako su nas se riješili zauvek!

NE
neverane
12:37 09.05.2011.

A ovaj njemu odgovara: I ti Kerume,također,ali iz grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije