Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENSKI FINALE
Povratak na članak

Kerber svladala Serenu i osvojila Wimbledon

Za Kerber je ovo treći Grand slam naslov u karijeri, prva dva osvojila je 2016. godine kada je bila najbolja na Australian Openu i US Openu.

Komentari 4

Avatar stef99
stef99
09:07 15.07.2018.

Sada se vidi da Serenač bez proizvoda američke kemijske industrije ispuhani balon, bez bonbona sa testesteronom i ostalim dopovima, nije više muško već isprana koka, a normalnoj ženski Kerber svaka čast i sve čestitke, ...... ba.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
11:51 15.07.2018.

Izgleda da će biti vikend bijele moći.

VL
MA
mantheman
00:33 15.07.2018.

Do unazad 2 godine bila bi sretna s 4 gema u mecu

VL
LI
liliZG
11:21 16.07.2018.

drago mi je što je kerber pobijedila serenu koju su organizatori protivno svim pravilima svog turnira ugurali u program preko reda i namjestili joj lagani ždrijeb,..... i to sve pod izlikom da je novopečena mama, .... ako će to ubuduće vrijediti i za dr tenisačice, novopečene mame svaka im čast, ali sve mi se čini da je to bilo samo za serenu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.