Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI INTERA

Kelava skrivio jedanaesterac u porazu Udinesea; Mandžo izašao, Bayern trpao

Ivan Kelava
Foto: Reuters/PIXSELL
13.01.2014.
u 21:03

Bayern je u prijateljskog utakmici pobijedio Al Kuwait 8:0, međutim zanimljivo je kako je nakon prvih 45 minuta bilo samo 1:0. Strijelac jedino gola bio je Pizarro u 31. minuti.

U ponedjeljak su na rasporedu bile dvije utakmice 19. kola Serie A, a u prvoj od njih je Sampdoria na Luigi Ferrarisu sa 3:0 pobijedila Udinese.

Domaćini su do vodstva stigli u 16. minuti nakon što je jedanaesterac skrivio Ivan Kelava, a siguran realizator bio je Eder. U 35. minuti gosti su ostali s igračem manje nakon što je Allan dobio drugi žuti karton. Igrača više Sampdoria je iskoristila u 47. minuti kada je Eder drugim golom na utakmici udvostručio vodstvo domaćina.

U 62. minuti i domaćini su ostali s deset igrača nakon drugog žutog kartona Soriana. Ipak, snage su bile izjednačene samo sedam minuta jer je u 69. minuti pocrvenio Gabriel Silva. Konačnih 3:0 postavio je Gastadello u 87. minuti.

Kelava je branio je cijelu utakmicu za Udinese, dok Bubnjić i Mlinar nisu dobili priliku za igru.

Mateo Kovačić odigrao je 90 minuta u remiju Intera i Chieva 1:1. Gosti su poveli u 8. minuti golom Paloschija, a Inter je do izjednačenja stigao samo osam minuta kasnije preko Nagatoma. Do kraja se rezultat nije mijenjao, pa je Inter tako propustio priliku da se približi malo više četveroplasiranoj Fiorentini.

Serie A, 19. kolo:

Sampdoria - Udinese 3:0
Inter - Chievo 1:1

Poredak: 1. Juventus 52, 2. Roma 44, 3. Napoli 42, 4. Fiorentina 37, 5. Inter 32...

Mandžukić izašao, Bayern utrpao sedam komada

Bayern je u prijateljskog utakmici pobijedio Al Kuwait 8:0, međutim zanimljivo je kako je nakon prvih 45 minuta bilo samo 1:0. Strijelac jedino gola bio je Pizarro u 31. minuti.

U nastavku utakmice Guardiola je izmjenio osam igrača, među kojima je izašao i naš Mario Mandžukić, a onda se Bavarcima otvorilo. Po dva gola zabili su Alcantara, Götze i Müller, a jednom je mrežu Kuvajćana zatresao Green.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije