Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Kelava: Potpisujem reprizu posljednjeg derbija u Maksimiru

'20.04.2011., Koprivnica - Uzvratna utakmica polufinala Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Slaven Belupo i GNK Dinamo. Na fotografiji je vratar NK Dinama Ivan Kelava. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
15.03.2012.
u 19:06

Dinamovi reprezentativci Mateo Kovačić i Ivan Kelava najavili su derbi na Media servisu. Dinamo je produljio suradnju sa sponzorom, tvrtkom CIAKO (prodaja akumulatora i baterija), ali njegovo se ime ipak neće naći na dresu

Joe Šimunić zbog ozljede mišića ni jučer nije trenirao pa neće zaigrati protiv Hajduka, a trener plavih Ante Čačić poduzeo je neočekivanu mjeru opreza: iako su treninzi četvrtkom do sada bili otvoreni, plavi su jučer trenirali iza zatvorenih vrata. Prvi je to put da Čačić zatvara trening dva dana uoči utakmice...

Mateo Kovačić i Ivan Kelava najavili su derbi na Media servisu. Kovačić priželjkuje više publike...

– Možda su za slabe posjete krivi naši loši rezultati u Ligi prvaka. Međutim, dat ćemo sve od sebe da ponovno privučemo gledatelje, ma i krv ćemo dati samo da nam se vrate – kazao je Kovačić.

Ivan Kelava tvrdi da Čačić ima tajni plan za Hajduk.

– Uvijek se nešto sprema, nešto se kuha, ali ne mogu govoriti o tome, onda ne bi bilo iznenađenje – kaže Dinamov vratar.

Je li Hajduk danas najslabiji do sada?

– Gledao sam ga u utakmici protiv Zagreba kada je igrao odlično, ali i protiv Splita kada je imao teškoća. Međutim, bijeli ne bi trebali biti naša briga, trebamo brinuti samo o svojoj igri. Potpisao bih odmah reprizu prošlogodišnje utakmice u Maksimiru kada smo pobijedili sa 2:0 – dodao je Ivan Kelava.

Ključne riječi

Komentara 5

CA
carpediem
19:49 15.03.2012.

Od kako se Dinamo blamiro u Ligi prvaka od tada me uopce ne interesuje Hrvatska nogometna liga a malo mi je kroz to i Repka oladila.

OB
-obrisani-
20:33 15.03.2012.

Par pitanja tebi gospodine Kelava; prvo, kada ces vec jednom nauciti ispucavati loptu pravilno i drugo, kada ces nauciti upotrebljavati perifernu viziju tako da ne izvisis kad istrcavas.

OB
-obrisani-
20:36 15.03.2012.

19:49h carpediem je napisao/la:......me uopce ne interesuje Hrvatska >>> interesuje ili interesira ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije