Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret hitova

Kek: Split dosad najbolji u cijeloj ligi

matjaž kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
10.08.2014.
u 11:34

Riječani u Split dolaze s 13 pobjeda zaredom, a taj niz traje upravo od utakmice (2:2) protiv Splita u Parku mladeži u 33. kolu prošle sezone.

U Parku mladeži večeras se sastaju dva europska hita – Split i Rijeka. Riječani u Split dolaze s 13 pobjeda zaredom, a taj niz traje upravo od utakmice (2:2) protiv Splita u Parku mladeži u 33. kolu prošle sezone.

– Odlazimo u goste momčadi koja je u dosadašnjem dijelu sezone na mene ostavila najbolji dojam. Igrama u Europi napunili su se samopouzdanjem. Split me jako podsjeća na nas iz prošle godine kada nam je Europa dala silan zalet. Tada je psiha puno puta neutralizirala fizički zamor! Znamo da se moramo oduprijeti duelima i agresivnosti, nismo u tom smislu bili na potrebnom nivou u Puli, na što smo upozorili igrače – naglašava trener Rijeke Slovenac Matjaž Kek.

Obje su momčadi u napornom europskom ritmu, što iziskuje dodatne napore.

– U tome se uvijek može pronaći alibi ako ga tražiš. Ponavljam, njihov prolazak u doigravanje Europske lige najveći je mogući doping, koji je dopušten. Takvo je naše iskustvo iz prošle godine – zaključuje Matjaž Kek.

>>Rijeka predstavila Messijeva prijatelja: Brzo ću se uklopiti

Komentara 3

DI
dinamojavolim
11:41 10.08.2014.

dobar trener...i nikad bahat sta je rijetkost na ovim podrucjima

Avatar franioprvi
franioprvi
12:41 10.08.2014.

Kek kaze ono sto sam i ja rekao nakon sto sam vidio tekmu Splita u Odesi ; Split je najjaci nas tim , bar u ovom momentu. Odlicna kombinacija Dalmosa i Slavonaca. Super.

Avatar franioprvi
franioprvi
12:55 10.08.2014.

Splicani , ne prodajite prebzo onog Kamerunca ( Belle? ) , uskoro ce vrijediti preko 10 milijuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije