Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Rijeke

Kek opet bocnuo Upravu pa sretno kazao: Ovo je vrijedna pobjeda!

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
19.10.2017.
u 23:31

- Razmišljali smo samo o našoj igri. Imali smo dvije, tri varijante igre. Opet smo ušli u neizvjesnost, ali pobjeda je potpuno zaslužena.

Rijeka je večeras odigrala vrlo dobru utakmicu i u gostima pobijedila Austriju s 3:1. Kekova momčad tako je upisala prva tri boda ove sezone u Europskoj ligi.

- Utakmica je bila važna za obje momčadi, Rijeka je bila bolja. Austria je jaka momčad i znali smo da će biti teško. U drugom dijelu smo im malo prepustili inicijativu, možda malo i previše pa smo na kraju i primili taj gol, ali to je naša psiha, rekao je Matjaž Kek nakon susreta za HTV pa odgovorio na pitanje je li ga Austria nečim iznenadila.

- Razmišljali smo samo o našoj igri. Imali smo dvije, tri varijante igre. Opet smo ušli u neizvjesnost, ali pobjeda je potpuno zaslužena.

Acosty je zaigrao od prve minute i zadovoljio, Kek je s njim pogodio.

Matjaž Kek
1/20

- Jednom pogodiš, jednom ne pogodiš. Kad imaš dosta igrača u kadru, onda možeš iskoristiti njegovu kvalitetu. On je bio opasan dok je imao moći, dodao je Kek pa opet malo bocnuo upravu:

- To je  tako kad ti igrači dođu na kraju prijelaznog roka, onda nije potpuno spreman i u europskoj utakmici izgubi snagu. Sve u svemu, ovo je vrijedna pobjeda.

Milan i Austria odigrali su 0:0. što mislite o tom rezultatu?

- Ne interesira me.

Rijeka sad igra protiv Osijeka

- Bit će to izuzetno teška utakmica. Najprije se moramo regenerirati pa ćemo vidjeti. Imamo dva dana da napravimo analizu i pripremimo igrače.

Komentara 9

DU
Deleted user
01:15 20.10.2017.

Bravo dečki.

Avatar Abcda
Abcda
00:06 20.10.2017.

Bravo Kek !! Protok vam je bio kao u Reala. Samo vam je nedostajao Luka ... Super taktika, ovo je najbolje sto sam vidio od jedne nase momcadi u zadnje vrijeme. Da se mene pita , ti bi nas vodio u Rusiju.

KE
kentie
09:53 20.10.2017.

dečki nemam riječi, i što poreći....jedno gromko: BRAAAVOOOO....med toa, ne smijete se zezati i zapucavati mrtve šanse: morate poentirati od prve...pri tome mislim na Kvržića: čim je uša, mam je imao mrtvačku šansu; golmana je moga pitati: u koji kutkut želiš da ti "spičim" golčinu...npr. Messi bi u takvoj prilici rasparao i poderao mrižu, a ne da je tražio girice po dnu čolma kak je to napravil Kvržić.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije