Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Kek na led stavio Sharbinija, a Igor Tudor ne razmišlja o Kramariću, nego o pobjedi

Rijeka Hajduk
Foto: Goran Kovacic/pixsell
05.10.2014.
u 10:55

– Mi težimo igri, to je ispravan put, nikada dok sam ja trener nećemo igrati bunker – kaže Tudor.

Rijeka u Dugopolju. Nakon svih peripetija, igrat će se jadranski derbi (16 sati). Inače, stadion Hrvatskih vitezova u Dugopolju svjedočit će velikoj predstavi. Nikada stadion nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta, možda jedino na otvaranju kada je Dugopolje ugostilo Hajduk. Hajdukovi pretplatnici, kojih je 6305, preuzeli su 4420 ulaznica. Kapacitet Dugopolja je 5268, pet posto ide gostujućim navijačima, bit će nešto praznih mjesta i zbog tampon zone. Poduzete su velike mjere sigurnosti, stadionu se neće moći približiti nitko tko nema ulaznicu. Hajdukovi i Rijekini navijači nedavno su otvorili frontu, policija će učiniti sve da ne dođe do novog sukoba. Posebna pozornost bit će na samom terenu, ozračje će biti uzavrelo, nema atletske staze, ograda je niska...

Zanimljiv odgovor na konstataciju da mu je momčad dva puta protiv Rijeke primila četiri gola.

Subotnje jutro bila je baš teško. Voli se Hajdukov trener nadmudrivati, tražiti potpitanja i u onim jednostavnim pitanjima. Kao u onom koliko će Hajduku smetati slab travnjak u Dugopolju. Trener, koji je stotinu puta dao primjedbu na travnjak, jer mu to smeta u igri koju forsira, ovaj put drukčije je reagira.

– Kako nama tako i njima. To je moj odgovor. Kakav biste vi, napišite ga sami. O pitanju tog trenera imao sam jednominutni razgovor s predsjednikom i više nisam na to potrošio vremena, fokusirao sam se na trening. Mi težimo igri, to je ispravan put, nikada dok sam ja trener nećemo igrati bunker – kaže Tudor.

Armada stiže u Dugopolje, dobili su 200 ulaznica.

– Ne znam tko će igrati, još ćemo razgovarati. Moram naglasiti da su se neki igrači jako potrošili, u današnjem nogometu pametni vezni igrači u sredini terena ne troše se kao igrači na bokovima i napadači. Kadrovska novost je da Ermin Zec ulazi u konkurenciju za sastav protiv Hajduka, čime se Keku otvara dodatna mogućnost kombinacije u vrhu napada. Do sada je baratao trojicom napadača, Kramarićem, Krstanovićem i Moisesom.

>> 'Hvalite se sa 30 milijuna kuna prihoda, e pa vratite nam onda osam'

Komentara 3

LI
list68
12:55 05.10.2014.

Jedino još gore od "bunkera", su duge nepovezane lopte, koje nakon prvih 10, min., Hajduk odigrava, ili nakon primljenog gola. To je pokazivanje "nemoći", trenera i igrača, no tako mora biti jer se svi boje da Hajduk ne bi bio prodan, pa da ga novi, jedan vlasnik, "odnese". Jedino gore stanje od sadašnjeg, bi bila prodaja "nekakvom Mamiću", mada ni "nekakvi Brbići", nisu daleko od Mamića.

1K
100%kaj
11:13 05.10.2014.

A koga to zanima? Dajte nešto o Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije