Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOCNUO DINAMO

Kek: Lokomotiva je opet dobila pomoć 'velikog brata'

Zoran Mamić, Matjaž Kek
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
10.02.2015.
u 18:32

– Lokomotiva je uigrana, vrlo opasna, motivirana i okomita. Opet je dobila pomoć "velikog brata". Bit će to dvije prave utakmice. Za nas na Kantridi vrijedi samo pobjeda – rekao je Kek

Rijeka će sutra u 17 sati na Kantridi odigrati prvu utakmicu četvrtfinala kupa protiv Lokomotive. Riječani se nadaju reprizi posljednjeg dvoboja kada su u prvenstvu uvjerljivo svladali lokose sa 6:0. No, treneru Matjažu Keku i momčadi to će biti prva utakmica nakon zimske pauze budući da je utakmica s Hajdukom protekloga vikenda odgođena.

– Ovo je prvo poluvrijeme jednog zanimljivog para. S naše strane utakmica nosi puno upitnika. Ne znamo kako ćemo izgledati, jedno su prijateljske, prvenstvene ili Kup utakmice. Jedva čekamo da počne utakmica, izgleda da će nas i vrijeme poslužiti i pozivamo navijače da dođu vidjeti novu Rijeku. Jednu Rijeku koja je karakterno i u osnovi drukčija nego što je bila na jesen. I dalje postoji velika želja i motiv – rekao je Kek.

Kek je naglasio da je Lokomotiva ove zime dobila pomoć od Dinama u igračkom kadru.

– Lokomotiva je uigrana, vrlo opasna, motivirana i okomita. Opet je dobila pomoć "velikog brata". Bit će to dvije prave utakmice. Za nas na Kantridi vrijedi samo pobjeda – rekao je Kek.

>> Kod Dinama ni ideju nisam vidio, a gledateljima treba platiti da dođu na stadion!

Komentara 21

PI
pinichi
19:52 10.02.2015.

Kek, pa tko je dobio veću pomoć od Dinama od Rijeke? Tomečak, Alispahić, Krstanović, Kramarić....Kako si samo zaboravan.

DU
Deleted user
19:02 10.02.2015.

Pa dobila je i Rijeka.

Avatar kvaternik
kvaternik
20:42 10.02.2015.

daj se pogledaj u ogledalo,,,pa tu tvoju momčad je stvorio,finacirao i opskrbio Dinamo i Zdravko Mamić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije