Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener zadovoljan

Kek je spreman za Salzburg: Već znamo kako će igrati

Rijeka - The New Saints, pretkolo Lige prvaka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
18.07.2017.
u 23:32

U ovakvim utakmicama najvažnije je proći dalje, zabili smo neke lijepe golove i vratili Gavranovića poslije te ozljede čime sam zadovoljan - rekao je trener Rijeke

Rijeka je u uzvrati nadjačala velški The New Saints sa 5:1 i nastavila europski put. Trener Matjaž Kek je bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- U ovakvim utakmicama najvažnije je proći dalje, zabili smo neke lijepe golove i vratili Gavranovića poslije te ozljede čime sam zadovoljan. Sigurno će u subotu protiv Rudeša priliku dobiti neki igrači koji nisu imali veliku minutažu dosad - rekao je za Radio Rijeku Matjaž Kek, pa se okrenuo novom europskom suparniku - Salzburgu:

- Pratit ćemo njihovu utakmicu, ali već znamo kako će igrati. Već sada mogu reći da su jedna izuzetno atraktivna momčad, gušt ih je gledati, taj njihov presing i juriš, bit će to jedan novi izazov za nas.

Slovenski trener za kraj je dodao...

- Moramo vidjeti kakve je posljedice ostavila ova umjetna trava, regenerirati se i spremno dočekati Rudeš jer su pobjede najbolji lijek za sve. Probleme već imaju Vešović, Mišić i Heber, Bradarić ima crveni karton i sad nam je najbitnije da budemo spremni za subotu - zaključio je Kek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije