Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Kek će protiv Osijeka čuvati igrače kojima prijete kartoni za Dinamo

Matjaž Kek
Nel Pavletić/Pixsell
01.12.2014.
u 06:45

Kek je između redaka najavio da će čuvati igrače kojima prijeti jedna utakmica neigranja zbog žutih kartona uoči derbija s Dinamom.

Nogometaši Rijeke i Osijeka u 18 sati (Arenasport 1) igrat će posljednju utakmicu Prve HNL. Matjaž Kek nakon pobjede protiv Standarda okreće se prema novim prvenstvenim obvezama.

– Osijek ima kvalitetne igrače, oni znaju igrati i, ako ne uđeš koncentrirano protiv takve momčadi, svašta ti se može dogoditi. Za ovu godinu, što se tiče Kantride, želimo se oprostiti s novim bodovima. Ono što se događalo u ovoj godini piše se u povijest i ova će godina biti jedna od ljepših NK Rijeke.

Kek je između redaka najavio da će čuvati igrače kojima prijeti jedna utakmica neigranja zbog žutih kartona uoči derbija s Dinamom.

>> Kek: Možemo prezimiti u Europi, to je veliko priznanje za Rijeku

Komentara 1

GA
gadimise
10:09 01.12.2014.

Kod ivankovića je suprotno svi ti koji imaju žute moraju ih dobiti i utakmicu prije dinama tako da što više prvotimaca iz lokomotive nemože igrati protiv dinama..... nije to isti gazda ma kaki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije