Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiruje situaciju

Kecman: Život ide dalje, Partizanovo ispadanje nije smak svijeta

Cedevita
Goran Jakuš/Pixsell
27.04.2014.
u 08:42

- Zaista je šokantno sve što se dogodilo na turniru jer se nije postavljalo pitanje hoće li će Partizan i Crvena zvezda ući u finale, već se samo razmišljalo tko će od njih postati prvak

Prije četiri godine Partizan je usred Zagreba osvojio ABA ligu, a pobjedničku tricu s pola terena zabio je Dušan Kecman. Na isti datum ove godine Partizanu se to vratilo, sličan koš za pobjedu postigao je igrač Cedevite Nolan Smith. Srbijanski mediji i javnost i dalje su u šoku nakon tog poraza, a njihov junak iz 2010. pokušao je sve to smiriti.

- To je sport. Znam da će mnogima moje objašnjenje zvučati kao fraza, ali to je košarka, normalno je da ponekad pobijediš, a ponekad izgubiš tricom preko cijelog terena, rekao je Kecman za Kurir i nastavio:

- Zaista je šokantno sve što se dogodilo na turniru jer se nije postavljalo pitanje hoće li će Partizan i Crvena zvezda ući u finale, već se samo razmišljalo tko će od njih postati prvak. Ipak, ne bih ja to doživljavao kao smak svijeta. Danas si ti bolji, sutra protivnik. Tko bi rekao da veliki Manchester United neće igrati u Europi sljedeće godine? Međutim, kod Engleza život ide dalje...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije