Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZA PLAVE
Povratak na članak

Katastrofalan kadar: Što ova dvojica još uvijek rade u Dinamu?!

Nikola Jurčević za sada igri Dinama nije donio željene pomake. Ruku na srce: nije ih niti mogao donijeti.

Komentari 17

DU
Deleted user
12:09 06.05.2018.

Iskreno govorim ovo kao Hajdukovac,al neviđena je medijska hajka 24 časa a i Večernjaka ,Indexa na Dinamo,i njegovo omalovažavanje i pljuvanje na svakom ćošku.

VL
DU
Deleted user
12:41 06.05.2018.

Okanite se Dinama i njihovog proljeća i pišite malo o Hajduku. Većina navijača sa sjevera nije doživjela Hajuduka kao prvaka. Zadnji puta su to bili prije trinaest godina kada su ovi još bili u predškolskoj dobi, nesvjesni te titule kojaa će biti nešto što bi trebalo zauvijek pamtiti jer se neće tako skoro ponoviti. Samo će se veterani sjećati i pričati o tome sa suzama u očima.

VL
ST
stefj
14:38 06.05.2018.

Nije toliko kadar loš koliko su loši treneri. Ako pogledate igru Dinama, ne stvaraju se šanse, nema stalnog pritiska na protivnika, odvojen je napad od srednjeg reda, a srednji red od obrane itd... Da igrači mogu i donekle znaju, vidi se kada je panika pa stižu rezultat. Onda to na nešto ponekad i liči, ali više stihijski, vidi se nema organizacije... Sve su to stvari trenera, a ne igrača. To se jako dobro vidjelo kada se Dinamo mučio s Albancima ili Norvežanima, koji su imali kud i kamo lošiji igrački kadar... Bugarin se pokazao kao promašaj, Cvitanović isto, a čini se da niti Jurčević nije neki kvalitetan trener. Interesantno je da je Zoran Mamić bio jedini kvalitetan trener u zadnjih N godina. On je izvlačio puno iz postojećeg igračkog kadra... Ovako kako sada izgleda, čini se da Dinamo nema niti teoretske šanse proći u neki od Europskih liga. Nema individualca koji bi napravili razliku, a nema niti trenera koji zna složiti ekipu. Čini se da je Jurčević još jedan promašaj, uostalom do sada nigdje nije pokazao nešto. Ako se već eksperimentiralo, trebalo je vjerojatno dati šansu drugom Cvitanoviću...

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:10 06.05.2018.

pospana njuška Jurčević je najobičniji diletant i neznalica.... Nadam se da je nakon prvenstva već bivši. i Kljuno je bio tako loš....

VL
DU
Deleted user
20:43 06.05.2018.

Bravo Dinamo. Čestitke na osvojenoj tituli (i to, zamislite, sa Lecjaksom i Doumbiom).

VL
DH
dalibor.hren
20:29 06.05.2018.

Možda ih treba prodati Hajduku da pokuša osvojiti drugo mjesto u 1. HNL!?

VL
ON
ON
07:32 07.05.2018.

Potpuno se slažem sa autorom članka.Lesjak je jako loš,a Dubija,imam dojam da je u svakoj tekmi na zagrijavanju i da noge čuva za neku drugu buduću utakmicu.Ademi je i nakon stanke,ostao borac ali nije mi onaj pravi.Tu Dinamo mora u šoping,ako misli igrati bilo kakvu ulogu u Evropi.

VL
DU
Deleted user
13:21 07.05.2018.

danas o Hajduku samo jedan mali clancic......ali ipak slazem se sa konstatacijom da je dinamo na puno mjesta los i da nema ni i od igre

VL
DH
dalibor.hren
17:31 06.05.2018.

Znači, novinarčiću, Dinamo je loš, da lošiji ne može biti, a opet je 7, 8 ili 9 bodova ispred fenomenalih drugoplasiranih Rijeke ili Hajduka!?

VL
DU
Deleted user
16:27 06.05.2018.

Dinamo mijenja trenere kao Rom konje, kao da sve ovisi o treneru. A da se Dinamo ugleda na Roma?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.