Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dobro

Katastrofa za Dinamo: Ključni igrač hrvatskog prvaka ozlijedio se uoči nastavka HNL-a

Dinamo i Šibenik susreli se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Marko Prpic/PIXSELL
17.01.2023.
u 18:49

Brončani iz Katara napustio je travnjak Maksimira tijekom 24. minute, zamijenio ga je Josip Drmić

Hrvatski prvak Dinamo na Maksimiru igra posljednju provjeru prije nastavka proljetnog dijela sezone u HNL-u protiv slovenskog prvoligaša Brava. Vrlo loše vijesti stigle su za Dinamo, napadač Bruno Petković ozlijedio se u 24. minuti prijateljske utakmice Dinama i Bravoa.

Reprezentativac Hrvatske je gurnuo kroz noge jednom igraču gostiju i nakon duela pao na travnjak. Uhvatio se za nogu i signalizirao klupi i stručnom stožeru da više ne može nastaviti igrati te ga je zamijenio švicarski napadač Josip Drmić. 

Težina ozljede još uvijek nije poznata, kako se saznaje dobio je udarac u kvadriceps i nakon pregleda će sve biti jasnije. Dinamo će u subotu od 17:30 sati igrati u Maksimiru protiv Gorice

Plavi su slavili 2:0 pogocima Jakova Gurlice i Danijela Štefulja

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

DU
Deleted user
20:53 17.01.2023.

Previše kilograma

RB
Rastu Brojke
19:20 17.01.2023.

Žao mi je za ozljedu, ali nije da je baš u nekoj formi da će nedostajati. Nek ozdravi čim prije i prodati ga ako se netko javi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije