Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili u problemima

Katalinić i Vučević kandidati za Rejina nasljednika

Ivan Katalinić
Zoran Grizelj
09.02.2010.
u 19:57

Hajduk nije bio pripremljen za Rejin odlazak, tek jučer su Šurjak i Svaguša počeli razmišljati o mogućim nasljednicima talijanskog stratega.

Najčešće je kao kombinacija spominjano da će na klupu sjesti dvojac Ivan Katalinić - Goran Vučević.

Zanimljivo, Katalinić je također bio na Braču, u Supetru je vodio treninge trećeligaša Dugopolja.

Došao je na Brač baš u vrijeme kada se počelo kombinirati s Rejinim odlaskom u Lazio.

Vučević je šef škole mladeži i samo bi trebao promijeniti svlačionicu, a dolazak tog dvojca ili jednog od njih bio bi najelegantnije rješenje za Hajduk.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:24 09.02.2010.

Hahaha...ROTACIJA trenera u Hajduku...natjeraj - prihvati, toplo hladno!!! STIMAC ce sam doci i uzeti trenersko mjesto, sacekajte samo malo, hahaha... MIŠE treba da bude trener ili Joško Španjić, koji godinama ceka priliku, ali je ne dobija iako je zasluzuje najvise!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije