Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TBL LIGA

Kasunovih 12 poena i devet skokova u pobjedi Efesa

Mario Kasun, Erazem Lorbek
AFP
26.12.2009.
u 09:17

Košarkaši Efes Pilsena svladali su Darrüşşafaku 77:69 u božićnoj utakmici 12. kola turskog prvenstva. Bila je to njihova jedanaesta ovosezonska pobjeda, a ujedno i dvanaesti poraz na ovom susretu gostujuće momčadi.

Na poluvremenu se činilo se da će Darrüşşafaka upisati prvu pobjedu, no vodstvo 42:33 ispustili su već krajem treće četvrtine utakmice koju je domaćin riješio s 27:13 u svoju korist.

Hrvatski centar Mario Kasun odigrao je dobru utakmicu, te je za 24 minute postigao 12 poena (5/9 za dvicu, 2/4 s linije slobodnih bacanja), čemu je pridodao i devet skokova.

Prvo ime susreta bio je Kaya Peker s 12 koševa i 17 uhvaćenih lopti.

Haris Mujezinović je ubacio šest poena i imao četiri skoka u redovima momčadi koja još čeka na premijernu ovosezonsku pobjedu.

TBL liga, 12. kolo:

Efes Pilsen - Darrüşşafaka 77:69

Redoslijed: 1. Efes Pilsen 11-1, 2. Beşiktaş 9-2 (-1), 3. Fenerbahçe 9-2 (-1), 4. Banvit 7-4 (-1)…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije