Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS
Povratak na članak

Karlovića u prvom kolu Roland Garrosa zaustavio 20 godina mlađi Francuz

Martić će i u 2. kolu igrati protiv Kineskinje Qing Wang, koja je u prvom kolu iznenadila 9. nositeljicu, 37-godišnju Amerikanku Venus Williams i svladala ju sa 6:4, 7:5.

Komentari 1

TH
thira
18:40 27.05.2018.

1m75 (Corentin Moutet) protiv 2m11 "Dr Ive". Ni, 26 Karlovicevih asova, nije pomoglo. "Mali" i mnogo mladji od Karlovica, Francuz se borio kao lav. I, izborio. "Dr Ivo" mi je u ovom mecu djelovao odsutno, umorno. Ko zna na sta i na koga je mislio. A i ti Francuzi... Mogli su srediti da covjek igra u vecernjim satima, a ne po zarkom pariskom suncu. Eh... Nek' si ti u "top-100" na ATP ljestvici, a blizi ti se cetrdeseta. Ivo Karlovic - teniski fenomen. Vozdra, Ivo, nek' si ti ziv i zdrav! Dok te sluzi servis, ti ces i igrati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.