Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Houston

Karlović u paru s Moserom bez ijednog asa, ali i bez pobjede

'Ivo Karlovic of Croatia reacts during his men\'s singles match against Roger Federer of Switzerland on the fifth day of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 20, 2012.   AFP P
'GREG WOOD'
14.04.2012.
u 17:11

Karlović tako nije uspio niti treći ovogodišnji pokušaj da uđe u finale jednog od turnira parova.

Ivo Karlović i Nijemac Frank Moser pobijeđeni su u polufinalu ATP turnira parova u Houstonu od domaćih tenisača Jamesa Blakea i Sama Querreya sa 6:3, 3:6, 8:10. Div sa Šalate nije u ovom meču pogodio niti jedan as! Karloviću tako nije uspio niti treći ovogodišnji pokušaj da uđe u finale jednog od turnira parova. Posljednji put, i to u Indianapolisu, u finalu je bio 2007.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije