Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cincinnati

Karlović pomeo Mayera, Dodig bolji od Gulbisa, poraz Čilića

Ivo Karlović
Sanjin Strukić/PIXSELL
16.08.2011.
u 18:28

Za njega iznenađujuće brzo (58 minuta), prošao je Ivo Karlović prvu prepreku na ATP turniru u Cincinnatiju. Sa 6:1, 6:3 nadjačao je Nijemca Floriana Mayera, pet godina mlađeg i čak 80 mjesta na ATP listi boljeg od sebe

Od početka je taj dvoboj vodio u jednom smjeru. Div sa Šalate je odlično servirao (postotak prvog servisa 79 posto, uz 19 asova), ali i sjajno reternirao, postigavši na taj način gotovo polovicu svojih poena (31 od 63). Suparniku nije dopustio niti jednu priliku za break.

Uspješan je bio i Ivan Dodig, koji je svladao Letonca Ernestsa Gulbisa sa 6:3, 7:6(3). Sljedeći mu je protivnik Španjolca Feliciana Lopeza.

Marin Čilić nije imao šanse protiv Jo-Wilfrieda Tsonge. Francuz koji je inače postavljen za 15. nositelja svladao je našeg tenisača sa 6:3, 6:4.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije