Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Karlović: Nadam se da se Del Potro ispucao u Miamiju

Ivo Karlović (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
04.04.2012.
u 22:06

U četvrtak u 15.30 sati po srednjoeuropskom vremenu u Buenos Airesu bit će obavljen ždrijeb četvrtfinalnog dvoboja u Davisovu kupu između Argentine i Hrvatske.

Ako domaći izbornik Martin Jaite ostane kod najave da će igrati Juan Martin del Potro i David Nalbandian, onda se parovi već znaju. U petak (s početkom u 14.30) trebali bi se sučeliti Nalbandian i Marin Čilić te Del Potro i Ivo Karlović. Ždrijeb će odlučiti samo o tome tko će prvi na teren.

- U principu mi je svejedno, ali ako Marin bude nastupio prvi i ako pobijedi, meni će biti lakše jer će Del Potro igrati pod ogromnim pritiskom - kaže Ivo Karlović, junak naše pobjede nad Japanom.

Odgovara mu što je zemljana podloga prilično tvrda i lopta odskače visoko. Ivi bi njegov servis mogao opet biti značajna prednost.

- Argentinci su favoriti, što i ne mora biti loše jer ćemo u susret ući bez ikakvog opterećenja. Što se Del Potra tiče, nadam se da se ispucao u Miamiju i da će ovdje odigrati lošije. Podloga je nova, uvjeti su drugačiji, čak Marinu i meni ovdje više odgovara nego u Miamiju i nadam se da će ishod biti drugačiji - poručio je div sa Šalate.   

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
07:27 05.04.2012.

zanimljivo, krajan je izbornik divu za istog suparnika, u istom gradu, gdje ga je div pobijedio za mjesto u momčadi po suludoj ideji srbijanca pirića...

OB
-obrisani-
17:58 05.04.2012.

Da, da, baš se zove Pirić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije