Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S IGRAČIMA I DALJE NEIZVJESNO

Karlovcu opet isključili struju!

karlovac
vl
13.03.2012.
u 14:05

Navodno su gradski čelnici spremni uskočiti i platiti ovaj dug, no ne mogu to učiniti jer je račun kluba u blokadi zbog neplaćenih poreza.

NK Karlovcu zbog neplaćenih računa ponovno je isključena struja. Riječ je o dugu od 150.000 kuna starom čak dvije godine vezanom za Dane piva koje je u to vrijeme kao organizator vodio nogometni klub. Iz kluba tvrde da isključena struja neće bitno poremetiti pripreme za sljedeći prvenstveni susret te da se intenzivno pregovara o podmirenju duga.

Navodno su gradski čelnici spremni uskočiti i platiti ovaj dug, no ne mogu to učiniti jer je račun kluba u blokadi zbog neplaćenih poreza. No i Porezna uprava spremna je dug reprogramirati, tako da bi se struja uskoro mogla vratiti na stadion Branko Čavlović Čavlek. Ipak, niz dugovanja i neplaćenih računa, koji su nerijetko stari dvije ili više godina i gotovo svakodnevno stižu, ozbiljno remeti poslovanje kluba.

I dalje je neizvjesno kako će se rasplesti svi slučajevi igrača koji su na arbitraži i kako će im se i u kojem iznosu platiti dugovi.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
balic
14:48 13.03.2012.

Ma samo tako.se radi sa ostalim klubovima.... sto je sa Hajdukom ,njima niko nista.... Oni nisu ko zna kad platili struju,vodu, dugova preko cijelog poljuda.... i jos se nadaju boljim danima... ahaha..... he...bga.... moras biti zasticen ko licki medzed daa te niko ne dirne...Isti kriteriji za sve ,a ne podmazivanja i mlacenja prazne slame....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije