Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Pamić dobro raspoložen

Karlovčanima obećali dvostruke premije za Dinamo i Rijeku

'30.10.2010., Pula - Nogometna utakmica 13. kola 1. HNL izmedju NK Istra 1961 i NK Karlovac. Igor Pamic Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL'
'Sasa Miljevic/PIXSELL'
24.02.2011.
u 20:17

U klubu je jučer vladala idila, pa je dobro raspoloženi Pamić rekao: Tko mene može smijeniti, pa ja sam najbolji trener u Hrvatskoj

Nogometašima Karlovca uprava kluba za nastupe u prva dva kola nastavka prvenstva protiv Dinama i Rijeke obećala je dvostruke premije. Potvrdio je to jučer i posljednjih dana prozivani i kritizirani predsjednik kluba Stjepan Turković.

– Igrači su vrlo motivirani za susret s Dinamom, ali i mi smo kao uprava odlučili povećanjem premija dodatno podignuti tonus momčadi za te dvije utakmice. Osim toga, u tijeku su isplate svih zaostataka premija iz prošle godine – objavio je Turković.

Nakon glasina o smjenama i odlasku Igora Pamića, u klubu je jučer vladala idila.

– Ma tko mene može smijeniti, pa ja sam najbolji trener u Hrvatskoj – rekao je Pamić, očito vrlo dobro raspoložen, na druženju s novinarima.

– Komunikacija s našim prvim trenerom je odlična i nikad mu ni ja ni itko iz uprave nije rekao ni riječ o smjeni. Gospodin Pamić s Karlovcem i s igračkim kadrom napravio je čudo i ima naše apsolutno povjerenje – rekao je na to Turković.

Dobru klimu u klubu podgrijali su i sponzori. Nakon pregovora, NK Karlovac potpisao je ugovore o sponzorstvu s dvije domaće tvrtke. Tako će već u susretu s Dinamom Karlovčani istrčati u novim dresovima. Na prednjoj strani stajat će reklama HS Produkta, ugledne karlovačke tvrtke koja proizvodi pištolje i većinu proizvodnje plasira na zahtjevno američko tržište.

Na leđima će ispod broja stajati reklama Karlovačke pivovare. Prvi dres s novim sponzorima Turković je uručio golgeteru Karlu Primorcu koji je u sedam pripremih utakmica zabio čak deset golova.

Komentara 2

Avatar džon vejn
džon vejn
20:22 24.02.2011.

Paminjo care.......dođi u Hajduk treba nam trener sa m.udima!

MI
mislav
22:06 24.02.2011.

Jel dao išta Jako Andabaka išta šoldi za premije protiv Dinama ?! Al se svi palite na Dinamo ! Kakve će premije bit protiv Hajduka u Splitu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije