Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove žrtve
Povratak na članak

Karataši: U šoku smo, nema novca za odlazak na EP!

- Ne želim niti pomisliti da nećemo otići u Istanbul jer ovo će biti najjače europsko prvenstvo dosad - kaže bivši svjetski prvak Domdjoni

Komentari 6

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
11:46 13.03.2015.

Karataši su u šoku jer nema novca za odlazak na EP ali su sretni da imaju Hrvatsku pa budu ostali doma i trenirali karate uz konzerve, paštetu i socijalni kruh.

VL
Avatar Glina74
Glina74
09:06 13.03.2015.

ALI će biti love za funkciunere i kojega ministra sa ženom da im žene mogu ići u kopovinu po Istambulu glavno da mi imamo uhlebljene i parazite koji žive na našoj grbači

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
09:38 13.03.2015.

Tražite od Mamića. Kod njega je sva lova viška od hrvatskog sporta.

VL
Avatar think pink
think pink
10:07 13.03.2015.

glavno da ima love za matešu i ekipu da putuju okolo po svijetu bez ikakve potrebe i smisla...

VL
AJ
ajmo
10:38 13.03.2015.

E pa ja sam platio mojoj djeci svaki puta kad su išla na svijetska i europska prcenstva i jedno je bilo europska prvakinja pobjedila je Ruskinju u finalu i za to dobila od Županije po tisuču kuna mjesečne stipendije a toliko me negdje i koštalo sve to no Karataši su gotovani a nisu čak ni Olimpijski sport . Platite si.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
10:17 13.03.2015.

Ukinut sva davanja za bivše predsjednike i sav novac preusmjerit pod hitno dok se ne izvidi situacija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.