Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična priča teniskog boema

Karanušić: Najveći mi je problem kako ostati normalan

Roko Karanušić
Igor Kralj/24sata
01.02.2011.
u 14:30

Preko ljeta bio sam dva mjeseca na moru, potom igrao futurese u Laosu i Tajlandu. Radim što mi se svidi, kako mi dođe

Roko Karanušić (28) završio je zagrebačku epizodu porazom u 3. kolu kvalifikacija od Amerikanca Bogomolova (1:6, 6:2, 4:6) pred oko 30 gledatelja među kojima su bili neki njegovi prijatelji i dugogodišnja djevojka, Beograđanka Jovana. Naš najveći teniski boem, koji je znao uživati u čarima života i kada je 2009. bio među sto tenisača svijeta, danas je tek 426. na ATP listi. U 2010. se uglavnom odmarao.

– Prošle sam godine biti slobodan. Nisam to planirao, no tako je ispalo. Preko ljeta bio sam dva mjeseca na moru, bilo je odlično – objašnjava Roko.

Jedino njemu mogu pasti na pamet nakon dulje stanke futuresi u Laosu i Tajlandu, skupljanje bodova igranjem s anonimnim tenisačima. Od kojih se može i izgubiti, kao što je to na Tajlandu bio slučaj protiv Korejca Kima, 1361. tenisača svijeta.

– Radim što mi se svidi. Azija je mistična i zanimljiva, malo sam je htio i turistički obići – objašnjava Roko i dodaje:

– Nije važno što sam tako nisko na ATP listi, s jednim sam dobrim turnirom već među 250. Meni je najveći problem "ostati normalan" nekoliko mečeva u nizu. Ja volim tenis na svoj način. Pri svakom poenu u glavi mi se rađa 1000 načina kako da ga odigram. Događa mi se da osvajam teške poene suprotno zakonima fizike, a pri najlakšima radim pogreške. To je jače od mene. No, najbitnije je da sam sretan. Nemam nikakvih planova, ne znam raditi ništa drugo osim igrati tenis – zaključuje Roko.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
14:37 01.02.2011.

I on misli da je normalan!?

SM
simune mali
14:53 01.02.2011.

ajde decko nasmrci se i bijezi vise iz tenisa, ne sramoti nas!!!!!!! karanusici= sex, droga....bljak!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije