Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schweini, jesi li siguran?

Kapetan Njemačke ovom je odlukom iznenadio cijeli svijet, ni sudac nije mogao vjerovati

Bastian Schweinsteiger
Foto: Screenshot
1/19
03.07.2016.
u 16:45

Kapetan Njemačke Bastian Schweinsteiger svojom je odlukom začudio suca Viktora Kassaija, a i nogometne zaljubljenike diljem svijeta.

Nogometaši Njemačke sinoć su pobijedili Italiju nakon jedanaesteraca sa 7:6 (1:1) i plasirali se u polufinale Europskog nogometnog prvenstva. Završnica tog susreta ponudila je pravu dramu, ali elf je na kraju bio koncentriraniji i uspio izboriti prolazak dalje.

Ovaj susret donio je puno zanimljivosti, ali jedan detalj mnogima je zapeo za oko. Naime, kapetan Njemačke Bastian Schweinsteiger svojom je odlukom začudio suca Viktora Kassaija, a i nogometne zaljubljenike diljem svijeta. Radi se o trenutku neposredno prije jedanaesteraca kada su kapetani stajali na sredini igrališta, a sudac bacio novčić. Njemački nogometaš imao je više sreće i mogao je birati, a onda je sve šokirao jer je izabrao da se puca na gol iza kojeg su se nalazili navijači Italije. Suca je to toliko začudilo da ga je dva puta pitao je li siguran, a Schweinsteiger mu je odgovorio potvrdno. Kasnije je još jednom bio sretniji pa je mogao birati i tko će prvi pucati, a on je izabrao Italiju, što isto pomalo čudi jer kapetani uglavnom biraju da njihova momčad bude ta koja ima prednost.

>>Nijemci na jedanaesterce prošli u polufinale, u devetoj seriji Hector je zabio za pobjedu elfa

>>Njemačka izborila deveto polufinale u povijesti Eura

>>Njemačka slavi svoga hrvatskog učenika, heroja Neuera!

Komentara 13

4M
4mazge
19:12 03.07.2016.

Sastavljač ovog teksta (bolje reći prepisivač sa stranih stranica) koji je trebao biti no vi nar....a nije....i nikad neće ni postati sastavljajući ovako "kvalitetne" sadržaje je "osmislio" posve de bi lan naslov! Iza kojeg ne stoji ništa! Dobija i ova spo doba ikakvu plaću? ako da nije kriv kriv je glavni urednik!

M3
Miške 3
18:28 03.07.2016.

Takav bombastićan naslov. A ono ništa-

Avatar tetina
tetina
18:49 03.07.2016.

Zato on i jest nijemac! Iza Hrvatske Reprezentacije samo navijam za Njemacku... iza njih nitko!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije