Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK DRAME

Kaos u Ateni: Policija opkolila hotel u kojem se nalaze naoružani Bad Blue Boysi

Atena: Jako osiguranje ispred hotela od kuda GNK Dinamo putuje za Zagreb
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
08.08.2023.
u 16:29

Kako javljaju grčki mediji, u hotelu u centru Atene nalazi se dio Bad Blue Boysa koji nisu sinoć privedeni nakon sukoba.

Čini se kako nije gotova dramatična situacija u Grčkoj nakon sinoćnjeg kaosa. Poslije velike tučnjave između Bad Blue Boysa i navijača AEK-a te ubijenog mladog Grka (29), problemi ne staju.

Kako javljaju grčki mediji, u hotelu u centru Atene nalazi se dio Bad Blue Boysa koji nisu sinoć privedeni nakon sukoba. 

VEZANI ČLANCI:

Policija je okružila hotel i priprema akciju uhićenja, a navodno su članovi BBB-a naoružani noževima i skrivaju se po sobama i ostalim dijelovima hotela.

GALERIJA Dinamova momčad napustila hotel uz policijsku zaštitu u Ateni

Atena: Jako osiguranje ispred hotela od kuda GNK Dinamo putuje za Zagreb
1/12

Prema pisanju grčkog portala Intronews.gr, u hotelu se nalazi desetero Hrvata i policija radi sve kako bi ih uhitili. Podsjetimo, u neredima na ulicama Atene smrtno je stradao 29-godišnji Michalis koji je ispijao kavu u obližnjem kafiću, a uboden je oštrim predmetom, navodno je udaran palicama u glavu dok je ležao na podu. 

Ključne riječi

Komentara 65

DU
Deleted user
16:40 08.08.2023.

Mladost bisna,besposlena,nedisciplinirana.Davno smo mi tribali vratit obvezan vojni rok.Drill,red,disciplina.Godinu dana,pa će kući doć zreli ljudi,naučeni poštovat autoritet,s zdravim navikama. Toliki odvodni kanali začepljeni,tolika šikara i ambrozija guši navodnjavanja,porušene kuće po Banovini ,poplavljena polja a ovi bisne po Grčkoj?

KO
Korda
16:34 08.08.2023.

Ta kriminalna bagra jos nije svjesna u sto se uvalila. Sad ce vidjeti sto to znaci provodjenje zakona, a tatica nema veze u ministarstvima.

OS
osa.
16:38 08.08.2023.

Ne znam da li ta ekipa huligana zna no u Grčkoj se za ovo može dobiti doživotna, nema dugo nekoliko navijača je osuđeno na doživotne kazne zatvora, u pitanju je isto bilo huligansko ubojstvo, a oni koji su bili manje krivi su dobili po 20 godina, mogli bi se neki u domovinu vratiti kao starci, a neki se nikad ne vratiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije