Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nula čekićara i aston ville

Kaliniću 90 minuta u pobjedi Blackburna

Nikola Kalinić
Reuters
17.01.2010.
u 19:08

Nogometaši Blackburna upisali su šestu ovosezonsku pobjedu u utakmici 22. kola Premiershipa. Na svom Ewood Parku Roversi su bili bolji od Fulhama 2:0.

Golove za Roverse zabili su Christopher Samba i Ryan Nelsen, a menadžer Sam Allardyce ukazao je hrvatskom napadaču Nikoli Kaliniću priliku svih 90 minuta.

Kaliniću je to bila tek druga premierligaška utakmica koju je započeo od prve minute otkako je stigao prošlog ljeta u Blackburn iz Hajduka, te 13. u kojoj je nastupio ukupno.

U drugoj dovršenoj utakmici Aston Villa je propustila kod kuće savladati West Ham, te je dvoboj na Villa Parku završio bez golova 0:0. Imao je domaćin više udaraca prema golu (18-9) kao i veći posjed lopte (56%), ali nije uspio zatresti suparničku mrežu.

Premiership, 22. kolo:

Aston Villa – West Ham 0:0

Blackburn – Fulham 2:0 (Samba 25, Nelsen 54)

Bolton – Arsenal (17.00)

Redoslijed: 1. Chelsea 48 (-1), 2. Manchester United 47, 3. Arsenal 42 (-2), 4. Tottenham 38 (-1), 5. Manchester City 38 (-1), 6. Aston Villa 36 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije