Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada reprezentacija
Povratak na članak

Kalinić odbio Ladićev poziv za ogled sa Srbijom

Dražen Ladić, izbornik mlade hrvatske reprezentacije, za kvalifikacijsku utakmicu sa Srbijom (utorak 13. listopada) u Varaždinu neće moći računati na usluge Nikole Kalinića.

Komentari 5

DE
dexonn
15:07 11.10.2009.

Pa naravno da nece igrati, kad je Nikola Srbin! Sta je tu cudno?

VL
BE
beaver
21:38 29.09.2009.

opet Ladic u centru kontraverzije. cudna li cuda ;-)

VL
HI
Hitman
10:01 30.09.2009.

omar Hrvatska nikad nije ništa napravila na SP ni EP za mlade, SP o kojem govoriš je bio 1987. u Čileu, a osvojila ga je Jugoslavija. Važne uloge u toj reprezentaciji imali su igrači koje se još dan danas naziva \"čileanci\": Prosinečki, Šuker, Boban... Kalinića ne opravdavam, ali nije mlada hrvatska reprezentacija neuspješna samo radi njega i Mandžukića, veliku krivnju snosi i Ladić koji ne poziva npr. Delača, čiji je talent neupitan, zaobilazio je i Badelja i mnoge druge sjajne mlade nogometaše, pod isprikom da su njegovi odabranici \"klapa\", da se sjajno slažu. I sjajno igraju zajedno, što pokazuje i domaći poraz protiv Cipra.

VL
OM
omar
09:24 30.09.2009.

Da se mene pita, da sam ja izbornik Hrvatske A reprezentacije. Ni jedan igrač koji odbije mlađe selekcije zbog razloga kakav je od ovog konja dok sam ja izbornik nebi bio pozvan u A reprezentaciju. To je sasvim jasno. Nije spreman, a konkurirat će za sastav u Premieshipu. Sve mlađe repke svijeta igraju u najjačim sastvima, jedino kod nas papčine poput Kalinića i sl. glume face, a igraju za momčadi koje se jedva održavaju u prvim ligama. Nemoramo se ni čudit zašto onda gubimo od Cipra i sl. Nije tu Ladić ništa kriv. Kriv je HNS koji ne kažnjave takve postupke igrača i Slaven Bilić koji takve idiote na kraju nagradi pozivom u A reprezentaciju. Ako može Walcott iz Arsenala, ako može Giovinico iz Juventusa, ako može onaj Balotelli iz Intera koji je kompliciraniji i umišljeniji od svih \"velikih\" mladih nada u Hr. Onda može i Kalinić iz Blackburna koji je do nedavno trčao po pašnjacima. Takvi neće nikad postat veliki igači. Nek se ugledaju na generaciju iz 98, svi su igrali za mladu reprezentaciju ondašnje Juge i najbolji iz te generacije ako se nevaram osvojili svjetsko prvenstvo do 19 ili 21g. i onda tek izgradili karijere.

VL
JA
jasijen
10:31 30.09.2009.

Nisam bas upucen ali jedno je jasno,trebalo bi se profesionalnije pobrinuti za mlade Hr.nogometase,ne oslanjati se samo na instikt ili nadarenost talenta nego kompletirati talenta za uspjesniji razvoj prema vrhunskom kvalitetu,tu bi se trebalo poraditi za stvoriti stabilnu ekipu strucnjaka voditelja u Hr,nogometnom stozeru pa ce biti boljih rezultata i ostat ce zadovoljstavo i povjerenje u HNS.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.