Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blackburn

Kalinić ne dobiva konkurenciju u napadu

Sam Allardyce
Pixsell
21.12.2009.
u 20:09

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Blackburna Sam Allardyce osvrnuo se na novinske izvještaje kako je u potrazi za pojačanjem u napadačkom redu u zimskom prijelaznom roku…

Takve je sugestije ''podebljala'' činjenica da su igrači Blackburna, čiji je član i hrvatski napadač Nikola Kalinić, u 18 dosadašnjih utakmica u Premiershipu postigli samo 17 golova (primili su 32).

- Nažalost, nemamo sredstva za pojačanja. Prošlog ljeta se nije imalo kada smo mogli kupiti Petera Croucha ili Darrena Benta, koji su bili dostupni. Niti sada nemamo novca, ako bismo željeli nekoga kupiti, morali bi prije toga nekoga i prodati. Stoga mislim da je bolje da se oslonimo na već postojeći kadar i nadamo se većem broju golova u nastavku prvenstva. Međutim, ne očekujem pogotke samo od napadača, postoje i drugi igrači u drugim linijama koji mogu zabijati golove za nas – poručio je Allardyce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije