Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE HTIO MEDALJU

Kalinić napokon progovorio o izbacivanju iz reprezentacije

Nikola Kalinić
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/7
13.08.2018.
u 13:18

-  Nisam htio medalju jer nisam igrao i nisam pomogao ostvariti taj veliki rezultat Hrvatske. Sada me čekaju novi izazovi. Što je bilo, bilo je.

Nikola Kalinić u subotu je odigrao prve minute za Atletico u porazu od Intera 1:0, a danas je službeno predstavljen u novom klubu.

Hrvatski napadač morao je španjolskim novinarima, između ostalog, odgovarati i na pitanje zašto je napustio reprezentaciju za vrijeme Svjetskog prvenstva.

– Nisam o tome razgovarao sa Simeoneom, ono što se dogodilo u reprezentaciji prošlo je – kazao je Kalinić i dodao:

>> Pogledajte i kako su navijači Reala dočekali Modrića

– Bila je to stvar izbornika koji nije htio računati na mene na Svjetskom prvenstvu.

Otkrio je Kalinić i zašto nije želio medalju.

– Nisam htio medalju jer nisam igrao i nisam pomogao ostvariti taj veliki rezultat Hrvatske. Sada me čekaju novi izazovi. Što je bilo, bilo je.

Komentara 56

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:30 13.08.2018.

Jesi Kale ko kakva snasa a ne covjek. Ibt ja imam 50 godina i grizao bih travu za 5 minuta. A ti znas,mozes i neces. E zasto neces na to odgovori. Badelj moze, Carli moze, Kova moze, Piva moze, Krama moze (koji je btw imao troduplo bolju sezonu od tebe), ulaziti po pet deset petnaest minuta.. Sto ti je tako odbojno u tom svetom dresu?

BL
bljak007
13:49 13.08.2018.

Kaliniću tri puta si odbio izbornika da igraš, pod izgovirom, leđa, te da nisi spreman. Ajd ne ...... .

HR
Hrvatska
13:35 13.08.2018.

Umisljenko. Treba ga zauvijek izbaciti iz reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije