Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gabrić i Kalinić gledali suparnika bijelih

Kalinić: Na AEK-ovu stadionu je ludnica

'AEK Athens\' Grigoris Makos (left) and Everton\'s Marouane Fellaini (centre) battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell'
'Martin RickettPress Association/Pixsell'
14.09.2010.
u 10:34

Hajdukov sportski direktor Ivica Kalinić izgubio je u Ateni osobnu iskaznicu, ali pronašao ju je AEK-ov sportski direktor te će je u srijedu vratiti.

Svi Hajdukovi rivali u Europskoj ligi bili su uspješni ovaj vikend, svi su pobijedili sa 2:0, AEK je svladao Panserraikos, Anderlecht je bio bolji od St. Truidena, a Zenit od Tomska. U Ateni, na malenom stadionu Apollonom, AEK je bio siguran protiv Panserraikosa, a taj dvoboj uživo su pratili sportski direktor Ivica Kalinić i trener Hajdukovih vratara Tonči Gabrić, koji je nekoć igrao u Grčkoj.

– Brzi, dinamični, prodorni, vidi se da je riječ o kvalitetnoj momčadi. U prvom poluvremenu goste je držao naš Radman, bivši vratar Rijeke, a Vručina u napadu za Panserraikos nije mogao puno toga učiniti – referirao je Kalinić.

Dušan Bajević, AEK-ov trener, dobio je crveni karton.

– Nismo se sreli s Bajevićem, velika je gužva, a na stadionu je bila prava ludnica i dobro je za nas što ne igramo na malom stadionu. AEK igra napadački, u formaciji 4-2-3-1, a glavni oslonac su četvorica koja igraju prema naprijed. Zaista su dobri – kaže Kalinić, kojemu je u Ateni ostala osobna iskaznica, ali je došla u ruke sportskog direktora AEK-a, pa će je Kalinić preuzeti u srijedu kada se vrati u Atenu.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dratsab
15:41 14.09.2010.

biće šmrkali zajedno pa ostala kod ovoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije