Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak nije zabio gol

Kalinić blistao za - rezerve...

Nikola Kalinić
Pixsell
30.09.2009.
u 14:06

Rezervna momčad Blackburna slavila je u utorak na gostovanju kod Evertona u Widnesu pobijedivši 3-0. Među najboljim je igračima pobjedničkog sastava bio Nikola Kalinić.

Odigrao je 21-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac svih devedeset minuta. U izvještaju na službenim stranicama Blackburn Roversa naveden je kao jedan od četvorice najraspoloženijih aktera susreta.

Od konkretnog učinka valja spomenuti da je bivši napadač Hajduka bio asistent pri drugom pogotku gostiju, malo prije kraja prvog poluvremena. Njegov udarac suparnički golman Davies nije uspio ukrotiti, te je odbijanac u praznu mrežu pogurao Kalinićev suigrač Hoillett.

U više je navrata Splićanin vrlo dobro reagirao u napadačkim situacijama, no nije imao sreću upisati se u strijelce. Osim što je izravno prijetio golu, često je odlično razigravao suigrače u napadu i pripremao im prilike za gol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije