Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT TVRDI

Kalinić bi mogao postati Blackburnova legenda

Nikola Kalinić
AFP
21.01.2010.
u 15:08

Dva pogotka za Blackburn u porazu protiv Aston Ville (6:4) u uzvratnom dvoboju polufinala Carling Cupa bila su dovoljna da se engleski mediji zaljube u hrvatskog nogometaša Nikolu Kalinića.

Bivši Hajdukov napadač postigao je u srijedu prva dva pogotka za Roverse, vrativši im tako nadu da mogu nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice (0:1), ali Villa se pred svojim navijačima vratila u igru i u čudesnoj golijadi na kraju slavila "teniskim" rezultatom.

Ipak, četvrtim i petim pogotkom u Blackburnovu dresu Kalinić je, nakon niza promašaja u zadnje vrijeme, napokon uvjerio Engleze u svoje sposobnosti. Tako je internetski portal Sport u četvrtak donio svoj izbor trojice sadašnjih Blackburnovih nogometaša koji bi mogli zacementirati mjesto legende na Ewood Parku. Na popisu su se našli Martin Olsson, David Hoilett i - Nikola Kalinić.

- Hrvatski napadač nije izgledao nimalo impresivno nakon dolaska, ali njegovi pogoci sada postaju uobičajeni. Ima samo 22 godine, a Slaven Bilić ga je opisao kao budućnost hrvatskog nogometa. AkoBlackburnov menadžer Sam Allardyce nastavi s jučerašnjom novom napadačkom filozofijom, Kalinić bi mogao procvjetati u nešto posebno - navodi Sport u svome objašnjenju.

Komentara 1

KA
kajinx
16:48 21.01.2010.

Jako brzo se prilagodio engleskom nogometu i ojačao, pa je u mogućnosti pokazati kvalitetu vrhunskog nogometaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije