Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Mario

Kakva pohvala za Marija Mandžukića: 'Takvo nešto ne viđa se često!'

Juventus - Barcelona
Foto: Reuters
1/7
12.04.2017.
u 16:37

- Jučer je odigrao odlično, posebno u obrani. Izgledalo je kao da u njemu dobijete dva igrača, a ne jednog.

Igor Budan većinu je svoje karijere proveo u Italiji, igrajući za brojne klubove, zbog čega je često u talijanskim medijima. Gostujući na radiju TMW govorio je o hrvatskim nogometašima koji kruh zarađuju na "čizmi". Budan je upitao za komentar o igri Marija Mandžukića na jučerašnjoj utakmici protiv Barcelone.

- Već se nakon njegovih prvih nogometnih koraka moglo vidjeti kako posjeduje kvalitetu. Bio sam uvjeren da će postati dobar igrač. Ima inteligenciju, svjestan je svojih prednosti i nedostataka, a te vrline jako dobro koristi, rekao je Budan pa dodao:

- Jučer je odigrao odlično, posebno u obrani. Izgledalo je kao da u njemu dobijete dva igrača, a ne jednog. Takav učinak napadača ne viđa se često. Dao je ogroman doprinos pobjedi protiv Barcelone.

Osvrnuo se i na Marka Roga, igrača koji je pokazao potencijal, ali još ne dobiva veliku minutažu. 

- Također se radi o odličnom igraču s puno kvaliteta. Igra u klubu u kojem ima 25 odličnih igrača, što će mu pomoći u razvoju karijere, ali mora biti strpljiv. Trener će mu sigurno pronaći mjesto u momčadi, zaključio je bivši hrvatski reprezentativac.

>>Pogledajte kako je lukavi Mandžukić nadmudrio Messija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije