Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJNOVIJE VIJESTI

Kakva je sudbina uhićenih huligana? 'Grci na ekstremne navijače gledaju kao zločinačku organizaciju'

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
Foto: YIANNIS.PANAGOPOULOS
1/16
09.08.2023.
u 17:37

Obzirom na grčke zakone i praksu, uhićenim Boysima se ne piše nimalo dobro...

Dnevnik Nove TV donio je najsvježije informacije iz Atene i otkrio kakvo je stanje s uhićenim Bad Blue Boysima koji čekaju na suđenje u Grčkoj. 104 uhićena huligana ispitana su na sudu, ali i dalje nisu napustili zatvor, a može im se dogoditi i da čekaju 6-7 mjeseci na ročište. 

Jedna stvar huliganima iz Hrvatske nikako ne ide na ruku:

- Grci, nakon što su postrožili navijačke zakone, na te ekstremne navijačke skupine gledaju kao na udružene zločinačke organizacije.

GALERIJA Svi huligani ostaju u grčkom zatvoru. Tereti ih se za teška djela i ubojstvo

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
1/16

Grčka sudsku praksu u ovakvim slučajevima također ne ide u prilog uhićenima.

- Gledajući kako to izgleda u Grčkoj, može se dogoditi i da šest-sedam ili više mjeseci provedu u pritvoru prije nego li suđenje uopće započne.

VEZANI ČLANCI:

Grčka policija koja je bila potpuno nespremna na ovakve nerede i dalje traga za još otprilike 50 navijača koji su sudjelovali u neredima.

Komentara 3

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
16:20 10.08.2023.

Zasto si ti hrabri hrvatski navijaci pokrivaju lica maskama i majicama?

NB
Nboy
08:20 10.08.2023.

Zamoliti Grčko pravosuđe da se ne žuri sa suđenjem i da ih zadrži malo duže na ljetovanju pa ako treba nešto i platiti da Naša vlada odriješi kesu pa neka subvencionira njihov boravak tamo što duže!

ST
struky3_
06:11 10.08.2023.

Nije im ovo Hrvatska i pošteno će nagrabusit. Da je slučaj kod nas odgovarali bi za "obično-neobično" ubojstvo "općeopasnom radnjom" uz cinična obrazloženja o "svrsi kažnjavanja "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije