Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE ODLAZI?

Kakva je sudbina Oršića: Dinamo ne može vratiti vatrenog. Sve je bliže odlasku kod Bjelice?

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
Igor Kralj/PIXSELL
02.06.2023.
u 12:22

Vatreni se trenutno nalazi u 'engleskom zlatnom kavezu', ali ispadanjem kluba iz Premiershipa u potrazi je za novim poslodavcem

Southampton je ispao iz elitnog razreda engleskog nogometa i sasvim je izvjesno kako će dosta igrači napustiti klub uključujući i Mislava Oršića. Hrvatski reprezentativac nije nastupio za 'svece' od 1. ožujka i morat će potražiti novi klub ukoliko se želi vratiti na popis Zlatka Dalića. 

Jedno vrijeme spominjao se povratak u Dinamo, no Southampton se ne želi tako lako riješiti igrača kojeg je platio gotovo šest milijuna eura. Navodno Englezi traže između četiri i pet milijuna eura odštete, što je definitivno previše novca za Dinamo i malo je vjerojatno kako će se miljenik navijača vratiti u Maksimir. 

GALERIJA Dalić više neće popuštati Oršiću. Ivanušec zauzima njegovo mjesto

ARHIVA: Mislav Oršić postao je novi član engleskog Southamptona
1/5

S druge strane, Nenad Bjelica i Trabzonspor su jako zainteresirani za kupovinu Hrvata, Oršić također nema ništa protiv odlaska u Tursku pa je taj transfer sve izvjesniji.  Bjelica i Oršić su u jako dobrim odnosima, a Turci vjerojatno mogu ponuditi Oršiću dosta bolji ugovor nego što trenutno može hrvatski prvak. 

VEZANI ČLANCI:

Ljetni prijelazni rok još nije niti počeo, svašta se još može dogoditi, ali trenutno se kao prva opcija nameće odlazak u tursku Superligu. Za njega se navodno zanima i španjolska Osasuna, ali pitanje je mogu li si to financijski priuštiti. 

Komentara 2

EJ
ejStef
15:37 02.06.2023.

Od svih silnih napisa po novinama oko Dinama neće biti ništa. Nema Dinamo više kvalitetnu skauting službu, a čini se i da se štedi na sve strane... Za tako nešto mogu biti samo 2 razloga; prvo - ne očekuju se neki rezultati, te se unaprijed smanjuju troškovi ili drugo - uopće se ne gleda budućnost, ne kupuje se ništa, a prodaje se sve što može jer novci se mogu podijeliti danas, pitanje da li će ih biti sutra...

FR
freeshooter
12:53 02.06.2023.

...po transferu Oršića, legende kluba, od samog početka se vidi sva nesposobnost odgovornih ljudi, isključivo su oni krivi i doveli Oršu u ovakvu poziciju...a za legendu kluba i ključnog igrača nebi smjela biti prepreka platiti odštetu i za iznos nešto manji od izlaznog transfera, nema tu gubitka...samo treba znati i htjeti...a povratak Orše se mora htjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije