Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LISTI ŽELJA

Kakva dva mjeseca za Roka Šimića! Žele ga engleski velikani, podsjeća ih na Mandžu

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Igor Kralj/PIXSELL
18.10.2021.
u 23:12

Iako ga Salzburg ne misli prodavati samo tako, posebno jer je doveden kao temelj za budućnost iz Lokomotive ovog ljeta, bit će teško odoliti zanimljivim i unosnim ponudama većih kluba.

Roko Šimić se iznimno brzo profilirao u golgetera s velikim potencijalom, što ne prolazi nezapaženo pa se polako pojavljuje na listi želja nogometnih velikana kao Arsenal i Tottenham.

Iako ga Salzburg ne misli prodavati samo tako, posebno jer je doveden kao temelj za budućnost iz Lokomotive ovog ljeta, bit će teško odoliti zanimljivim i unosnim ponudama većih kluba. Barem na papiru... Jer, dok Salzburg igra Ligu prvaka, Arsenal nije ni u Europi, a Tottenham je u Europskoj ligi.

I dok se sve to odvija, Roko ima svoj cilj te ga svakako ispunjava. U dresu mlade reprezentacije je debitirao u rujnu i zabio pet golova u četiri utakmice. Briljira i u Lieferingu, gdje se nalazi na posudbi. Zabio je za tog drugoligaša devet pogodaka u 12 utakmica i zbog ozljede Benjamina Šeška, priključen je Salzburgu.

Nije ni to sve, Šimić je igrao u dvije utakmice Lige prvaka mladih za Salzburg pa zabio dva gola u dvije utakmice. Oba Lilleu u pobjedi 3:1.

A na listi želja je iz razloga što podsjeća na Marija Mandžukića, čije kvalitete ne treba posebno isticati. Takve napadače, koji su uz odličan "njuh" za gol i veliki radnici, malo tko ne bi htio u momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije