Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD:

Kakva bi to senzacija bila! Europski velikan zove Niku Kovača u pomoć!?

Luka Jović i Niko Kovač
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
1/3
27.05.2020.
u 14:23

Bild piše kako su kontakti s Kovačem uspostavljeni prije nekoliko mjeseci, ali i da još neće doći do smjene Favrea, tako da bi Kovač Borussiju mogao povesti u pohod na naslov iduće sezone

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač bez posla je još od studenog 2019. godine kada je s Bayernom poražen od svog bivšeg kluba Eintrachta iz Frankfurta s visokih 5:1.

Po medijima se često pojavljivalo njegovo ime kao budućeg trenera brojnih klubova, prvenstveno engleskih West Hama i Evertona

Ipak, Kovač nije otišao na Otok te je i dalje na tržištu, ali čini se kako bi se uskoro mogao vratiti na klupu, a u pitanju je njemački velikan Borussia Dortmund, piše Bild. 

Nakon što su poraženi u derbiju od Bayerna (0:1), situacija za njihova trenera Luciena Favrea nije najbolja. Dortmund zaostaje sedam bodova za Bayernom, a nakon utakmice Favre nije skrivao kako zna da se priča o njegovom mogućem otkazu

- Ne čitam novine, ali znam što se događa. O tome se priča već mjesecima. Za nekoliko ću tjedana reći što mislim, dotad ću ostati miran i zadržati vjeru u sebe - rekao je Favre.

Bild piše kako su kontakti s Kovačem uspostavljeni prije nekoliko mjeseci, ali i da još neće doći do smjene Favrea, tako da bi Kovač Borussiju mogao povesti u pohod na naslov iduće sezone. 

Kao budućeg trenera na klupi Borussije ga vidi i legenda njemačkog nogometa Lothar Matthäus.

- Čim sam vidio izjavu Favrea, pomislio sam: On odlazi, Niko dolazi. To je bila moja prva misao nakon njegove izjave. Niko Kovač zna kako se osvajaju trofeji. Dokazao je to u Eintrachtu i Bayernu - poručio je Matthäus. 
 

Ključne riječi

Komentara 3

IN
Internazionale
18:54 27.05.2020.

Dva bosanca na naslovnici 💪😀

Avatar majkuvam
majkuvam
18:48 27.05.2020.

To sam ja na ovom forumu pisao prije nekoliko mjeseci...

ST
Stipan
15:17 27.05.2020.

Ništa od tih glasina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije